Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC iesaista pircējus produktu tapšanā ar Preview programmu

    Jaunākie raksti

    HTC nākas ķerties pie jaunas pārdošanas vecināšanas, jo šī gada modeļi One M9 un One A9 nav diez ko iepriecinoši, un to pārdošanas apjomi esot niecīgi. Tieši tāpēc uzņēmums izveidojis klientu iesaistes programmu HTC Preview. HTC Preview programmas ietvaros būs iespēja izmēģināt vēl neizlaistu HTC programmatūru un pat viedierīces. Pretī HTC sagaida ierosinājumus produktu uzlabošanai.

    HTC Preview ietvaros, visticamāk, nebūs pieejami nekādi slepeni ražotāja projekti, tomēr, kas to lai zina… Reģistrācija aizņem aptuveni 5 minūtes, turklāt HTC piedāvā HTC Preview programmu Eiropā un pat Latvija ir iekļauta sarakstos. Lielākas iespējas būs esošiem HTC viedtālruņu īpašniekiem, jo tie saņems testēšanai paredzētu programmatūru. Atliks vien ievadīt sava viedtālruņa IMEI kodu. IMEI numuru var uzzināt, mobilajā tālrunī ievadot *#06#. Ja šis variants nestrādā, jāskatās platē zem/virs tālruņa akumulatora vai uz iepakojuma kastes.

    Reklāma

    Tehnoloģiju entuziastiem un HTC viedtālruņu īpašniekiem varbūt pat ir vērts reģistrēties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    27.11.2015 19:33

    Labs meeginaajums, bet nu par veelu jau diemzheel, jo esosho lietotaaju skaits diez vai notureesies un vai pieaugs shaubos. Bet lai nu izdodas.

    Reklāma