Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauna tehnoloģija no fotogrāfijām novāc sniegu, miglu un putekļus

    Jaunākie raksti

    Fotogrāfijā inovācijas ir aptuveni reizi simtgadē. Pēdējie jaunievedumi bija digitāla fotogrāfija, pirms tam – tā saucamā “sarkano acu efekta” izsaukšana ar priekšzibeni. Japānas uzņēmums Morpho Inc. spēris nākamo soli, kas nākotnē piedāvās skaidrākus attēlus, novācot dažādus putekļus un sniegu no fotogrāfijas.

    Morpho Dehazer spēs no fotogrāfijas noņemt vizuālus traucējumus, piemēram, sniega vērpetes, putekļu mākoņus un pat miglu. Sākotnēji fotogrāfijās redzamo objektu saskatāmība tiks uzlabota tehnoloģijās, kas tieši atbild par drošību – dažādās novērošanas kamerās stacijās, ostās, kalnu pārejās, pilsētu satiksmes kamerās utt.

    Reklāma

    Izrādās, ka cita Morpho tehnoloģija Morpho Hyperlapse jau tiek izmantota Samsung Galaxy Note5 un S6 edge+ viedtālruņos. Morpho Hyperlapse stabilizē video attēlu laikā, kad viedierīce tiek pārvietota. PhotoSolid uzņem “aizkadrā” vairākas fotogrāfijas, tās apvieno vienā, iegūstot asāku attēlu.

    morphic

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    19.11.2015 12:54

    citi izmisīgi mēģina dabūt miglu bildē – citi aizvākt… mazajos piemēros ir redzams, ka brutāli pavilktas līknes un saķēzīta pat tik maza bildīte….

    Reklāma