Web Analytics
More
    Reklāma

    Par 1500 dolāriem jau šonedēļ būs nopērkams TAG Heuer viedpulkstenis

    Jaunākie raksti

    TAG Heuer ir gatavs ierādīt vietu Apple Watch. Ražotāja pirmais Android Wear viedpulkstenis sauksies Carrera Connected un tā cena būs 1500 ASV dolāri. Carrera Connected tikko piedzīvojis oficiālu izziņošanu Ņujorkā, bet vēl pirms pāris mēnešiem ražotājs jau bija parādījis daļu no jaunā viedpulksteņa.

    Eiropā TAG Heuer Carrera Connected tirdzniecība tiks uzsākta jau 12. novembrī. Zināms, ka Ņujorkā būšot pieejami vien 1000 viedpulksteņi. 1500 dolāru cena padara Carrera Connected par dārgāko Android Wear viedpulksteni pasaulē. Ražotājs arī norādījis, ka nemaz nevēlas, lai Carrera Connected viedpulkstenis kļūtu par dižpārdokli.

    Reklāma

    TAG Heuer vēl arvien uzsver, ka to produkcija ir luksusa prece un Carrera Connected nav izņēmums. Tādējādi TAG Heuer vismaz vārdos cenšas padarīt Android Wear viedpulksteni ekskluzīvāku par Apple Watch. Jaunais TAG Heuer Android Wear pulkstenis savu dizainu būs aizņēmis no klasiskā TAG Heuer Carrera modeļa. Arī digitāli veidotā un attēlotā ciparnīca būs klasisks TAG Heuer risinājums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    10.11.2015 08:53

    Paprātošu par to, ko nevaru atļauties :)
    Ja pērk tādu zīmolu pulksteni par tūkstošiem, tad droši vien pircējs rēķinās, ka arī pēc 10 gadiem pulkstenis būs vērtība. Nez vai šim pēc 3 gadiem būs kāda vērtība?

    Antons
    10.11.2015 09:03
    Reply to  Mārtiņš

    Piekrītu. :) Ja klasiskais pulkstenis ar gadiem kļūst bez maz vai dārgāks, tad šis noteikti būs izmetams. Ja nu vienīgi uzradīsies kāds kolekcionārs, kurš vēlēsies paturēt šo šveices brenda kļūdu.

    Rūdolfs Putniņš
    10.11.2015 12:02
    Reply to  Antons

    Vērtība ar laiku gandrīz nevienam pulkstenim nepaceļas. Izņēmumi ir pulksteņi ar īpašu leģendu, vai ārkārtīgi dārgi ierobežota metiena modeļi.

    x
    10.11.2015 12:22
    Reply to  Mārtiņš

    īpaši vērtīgs šis pulkstenis kļūs, kad android un BT būs vēsture.

    kolekcionāri cīnīsies izsolēs, lai iegūtu savā īpašumā nosacīto tvaika lokomotīvi.

    KKTK
    10.11.2015 10:47

    Nesaprotu, kāpēc Šveicē nav uzradies uzņēmums, kas ražo un pielāgo “viedās” pulksteņa siksniņas. Jo tas ir tas kas netraucējot Šveices esošo pulksteņu slavu, stilu un statusu varētu pielāgoties kādam bariņam jauno tehloloģiju elku. Pērc pulksteni ar veco siksniņu vai izvēlies kādu jauno viedo. Vai varbūt pat pasūti custom made tieši tavām izlepušajām vēlmēm. Nedaudz dizaina ieteikumi no ražotāja, kam ir komanda ar gaumi un lieta aizietu.
    Tehniski arī. Daži led, vibrators, varbūt pat pulsa sensors un aidā. Jā, glupu čatiņu twiterī gan nevarēs lasīt. Baterija beigsies – nu un? Pulkstenis tak turpina strādāt. Fitnesu arī kalkulētu. Ko vēl? Nu gulēt gan nevarētu ar to iet, bet kas zin, varbūt siksniņu var lietot vai nopirkt tikai kā fitnesa siksniņu, bez savienojuma ar telefonu. O, pat peldēt varētu.

    10.11.2015 10:54
    Reply to  KKTK

    Montblanc kāreiz ir radījis šādu viedo siksniņu: http://kursors.lv/2015/01/02/luksusa-precu-razotajs-montblanc-rada-viedu-rokaspulkstena-e-strap-siksninu/

    Protams, praksē tur viss nav nemaz tik rožaini. Tā savietojama ar noteiktiem (ne pārāk lētiem) Montblanc pulksteņiem, neizskatās diez ko labi un vispār kaut kāds savāds koncepts. Vai arī vienkārši pagaidām nepierasts.

    KKTK
    10.11.2015 13:13

    Kristap – “kāreiz”, nesaki! Cērt acī!
    Nu jā, tieši tādu siksniņu, vienīgais, kā jau rakstīju, lai izstrādē piedalās katra pulksteņu dizaineri nevis gadžetu fani, kam gumijas ļerpata uz rokas liekas stilīgi. Tehnoloģijas tak arī iet uz priekšu, var varbūt samaiznāt izmēru?
    Es esmu no tiem cilvēkiem kas domā ka visu telefona funkcionalitāti nevajag pārnest uz roku/pulksteni. Tas atsti to seno casio kalkulatoru pulkstenī :o Taču dažādu krāsu ledus (ko daudz telefonu ražotāji ir pazaudējuši vai pat vēl nav radījuši), vibrācijas un ko tādu toč vajag dublēt uz pulksteni. Tas tak būtu tik forši, ka vibrācija siksniņā tevi navigēs pa ceļiem, veikaliem. Cik baterija ietaupīsies uz ekrāna vien?

    bombelats
    10.11.2015 13:15
    Reply to  KKTK
    KKTK
    10.11.2015 13:19
    Reply to  bombelats

    Jā, vienīgais palielināt pulksteņa biezumu ir galīgi garām.

    bombelats
    10.11.2015 13:26
    Reply to  KKTK

    Nu tie lepnie jau tspat nekādi slaiduma paraugi nav ?

    Reklāma