Web Analytics
More
    Reklāma

    Android statistikā Lollipop sasniedz 25%, parādās arī Marshmallow

    Jaunākie raksti

    Pagājis gads, kopš Google izlaida Lollipop operētājsistēmu, bet tā vēl arvien nav kļuvusi tik populāra, kā to mums solīja sākotnēji. Par Lollipop operētājsistēmu klīda baumas, ka Google būs tikusi galā ar Android sadrumstalotību radošajām operētājsistēmas niansēm, tomēr vēl arvien nekas lietas labā nav darīts. Google nav spējusi operētājsistēmu atraut no viedierīču ražotāju saskarnēm un papildinājumiem, tāpēc laicīgu atjauninājumu problēmai nav rasts risinājums. Pirmais tūļīgais mēģinājums kaut ko paveikt lietas labā ir HTC One A9, bet viedtālrunim vēl ir sevi jāpierāda.

    Jelly Bean un KitKat operētājsistēmas versijas vēl arvien paliek nepārspētas – Jelly Bean lieto gandrīz trešā daļa (29%) Android ierīču īpašnieki, KitKat izmanto 37.8%. Te jānorāda, ka KitKat daļa kopš pagājušā mēneša ir kritusies par 1.2%.

    Reklāma

    Lollipop pilntiesīgi sasniedzis ceturto daļu ar 25.6%, vēl pagājušajā mēnesī Lollipop bija vien 23.5%. Statistikā beidzot parādījusies Android Marshmallow operētājsistēmas versija ar 0.3%. Vēl pagājušajā mēnesī Android Marshmallow operētājsistēma nebija tikusi pāri 0.1% slieksnim un neparādījās ikmēneša statistikā.

    Clipboard01

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma