Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC vairs publiski neprognozēs nākamo ceturkšņu ienākumus

    Jaunākie raksti

    Jau vasarā tika baumots, ka HTC varētu kļūt par pirmo Android viedierīču ražotāju, kam nāksies atteikties no turpmākās dalības viedtālruņu tirgū vai pat bankrotēt. Šobrīd tik tiešām HTC veicas ļoti vāji un pēdējo trīs mēnešu laikā zaudējumi sasnieguši 138.9 miljonus dolāru, kas ir nedaudz labāk par iepriekšējo mēnešu 265 miljonu zaudējumiem (diez vai nestrādājot nemaz, visu naudu “ieguldot” alkoholā un jaunkundzēs visi HTC darbinieki varētu dienā notriekt 2.9 miljonus dolāru).

    Investori nolēmuši, ka HTC turpmāk vairs publiski neizteiks nekādas finanšu prognozes turpmākajiem ceturkšņiem. Vērtspapīru tirgū prognozes tuvākajiem mēnešiem parāda, cik daudz uzņēmums grasās ienest, turklāt nākamā ceturkšņa peļņa ir visai viegli prognozējama. Investori parasti ir neapmierināti, kad uzņēmums nespēj sasniegt prognozēto peļņu, bet pēdējie divi ceturkšņi HTC ir bijuši kritiski.

    Reklāma

    Šī gada laikā HTC akciju vērtība nogāzusies par 51%, kā arī to cena sasniegusi zemāko līmeni pēdējo 13 gadu laikā. Jau bija zināms, ka HTC nemaz nav veicies ar pārdošanas apjomiem un jaunais HTC One M9 arī ir pamatīga vilšanās gandrīz visos parametros.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    31.10.2015 15:35

    Gan jau tur pat vairs nav vērts kaut ko prognozēt. Jāklapē ciet un miers.

    Purvavelns
    31.10.2015 15:45

    Virsrakstam vajadzēja skanēt šādi: “HTC vairs neprognozēs zaudējumus”

    Deace Duck
    02.11.2015 01:10

    Man patīk šī frāze

    =
    diez vai nestrādājot nemaz, visu naudu “ieguldot” alkoholā un jaunkundzēs visi HTC darbinieki varētu dienā notriekt 2.9 miljonus dolāru

    Reklāma