Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola rada Moto X viedtālruni ar nesasitamu ShatterShield ekrānu

    Jaunākie raksti

    Motorola ir klusu izziņojusi Moto X Force modeli, un pati apgalvo, ka tas ir pirmais viedtālrunis pasaulē ar nesasitamu ekrānu. Turklāt Motorola apgalvo, ka ekrāns ir nevis sitienu drošs, bet to vispār nav iespējams sadauzīt. Ražotājs ir tik pārliecināts par Moto ShatterShield ekrāna izturību, ka dod tam četru gadu garantiju.

    Tātad vairs nekādu uztraukumu par viedtālruņa izkrišanu no rokām vai kabatas! Kā ShatterShield tehnoloģija veidota? Motorola apgalvo, ka Moto ShatterShield ekrāns veidots no vairākiem slāņiem, divi no tiem ir skārienu reģistrējoši – ja viens tiek sasists, strādājošs paliek otrs slānis. Apakšējais Moto ShatterShield slānis atbild par ekrāna izturību, bet augšējais slānis ir ciets, lai ekrānu nevarētu saskrāpēt.

    Reklāma

    Moto X Force modelim ir lokans 5.4 collu 2560 x 1440 AMOLED ekrāns, kas arī ir izturīgs pret triecieniem. Viedtālrunim ir 21 megapikseļa kamera, kā arī astoņu kodolu Qualcomm Snapdragon 810 procesors. Moto X Force būs pieejams 32 GB un 64 GB versijās. Moto X Force būs Eiropā nopērkams jau novembra vidū, 32 GB modeļa cena būs 670 eiro, 64 GB modeļa cena būs 745 eiro.


     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aaaaa
    30.10.2015 09:53

    Motorola rada Moto X viedtālruni ar nesasitamu ShatterShield ekrānu”
    “divi no tiem ir skārienu reģistrējoši – ja viens tiek sasists, strādājošs paliek otrs slānis. “

    LOOK
    30.10.2015 13:43

    Ne jau Motorolla uzražoja šo nesasitamo ekrānu, viņi ir pirmie kuri ielika serijveida produktā. Tūliņ visi jaunie modeļi tiks aprīkoti ar to, pie nosacījuma ja neparādīsies kādas blaknes.

    Erix
    30.10.2015 14:48

    Būtu zinājis, tad nebūtu pircis X style…

    30.10.2015 16:04
    Reply to  Erix

    Nuu, vecīt, Moto X Style gan nevajag uzreiz laist miskastē. Tas taču aparāts no paša augšējā plaukta. Varbūt drusku pelēcīgs dizains, bet visādi citādi ļoti cienījami.

    P.S. drīzumā gaidāms Moto X Style un Moto X Play apskats!

    Erix
    30.10.2015 21:57
    Reply to  Artis Abols

    Es galīgi nenoniecinu X Style! Aparāts ir ļoti labs… bet, zinot sevi un iepriekšējo telefonu problēmas ar displejiem, labprāt būtu pamēģinājis X Force, kas arī būtu liekams “augšējos plauktiņos”…

    Reklāma