Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 paziņo par apgrozījuma pieaugumu 2015. gada trešajā ceturksnī

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators “Tele2” šī gada trešajā ceturksnī uzrādījis labus darbības rezultātus un palielinājis apgrozījumu par 3,1%, salīdzinot ar to pašu periodu pērn, sasniedzot 26,3 miljonus eiro. “Tele2” apgrozījums no pakalpojumiem pieauga par 2,3% un bija 16,1 miljona eiro apmērā.

    “Šogad, investējot 7,7 miljonus eiro, “Tele2” ir izvirzījies līderpozīcijās ar Latvijā plašāko 4G tīkla pārklājumu. Šāds sasniegums mums ir devis labus biznesa rezultātus un augstu klientu apmierinātību. “Tele2” turpina strauji augt aktīvu mobilā interneta lietotāju skaits un datu patēriņš, kas nodrošina stabilu izaugsmi – šogad katru ceturksni esam palielinājuši apgrozījumu no pakalpojumiem par gandrīz miljonu eiro,” saka “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

    Reklāma
    Advertisement

    “Mēs turpinām būtiski investēt un paralēli 4G tīklam būvējam arī 4G+ jeb LTE Advanced tīklu, kas tuvāko mēnešu laikā būs pieejams vēl 15 pilsētās. Tik strauja 4G un 4G+ tīkla attīstība visā valsts teritorijā mums nodrošina tehnoloģiskā līdera statusu, savukārt mūsu klienti var baudīt vienus no labākajiem mobilo sakaru pakalpojumiem Eiropā,” piebilst V. Vancovičs.

    “Tele2” ir plašākais 4G tīkla pārklājums Latvijā, nodrošinot to 90% iedzīvotāju. “Tele2”  4G+ tīkls ir pieejams Rīgā un Venspilī un drīzumā būs arī Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā, Siguldā, Rēzeknē, vēlāk arī Cēsīs, Dobelē, Jūrmalā, Kuldīgā, Ogrē, Olainē, Salaspilī, Saldū, Tukumā un Valmierā. “Tele2” saglabās augstu investīciju apmēru arī 2016.gadā, turpinot attīstīt 4G un 4G+ tīklu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    21.10.2015 11:14

    švaki. un kur klientu skaits???

    21.10.2015 11:17
    Reply to  Purvavelns

    Preses relīzēs katrs cenšas uzsvērt tās tēmas, kas ir svarīgas un noklusēt tās, kurās nesokas tik labi. Tele2 īpaši izceļas ar “saldām” preses relīzēm un bieži vien tās pat nav publicējamas, lai nemaldinātu lasītājus. Kaut vai stāsts par 4G internetu. Relīzēs Tele2 uzsver cik viņiem ir plašs tīkls (kas varbūt pat nav melots), tomēr praksē tas pakalpojums ir lēns: http://kursors.lv/2015/07/01/aicinajums-meklet-kur-paslepusies-tele2-patiesam-lieliskie-4g-pakalpojumi/

    Jānis S
    21.10.2015 12:25

    O jā, es pat teiktu diezgan nelietojams šobrīd. Gan mājās, gan darbā knapi viena svītriņa (Network booster vispār rāda 0% no 100%). Kaut ko atvērt netā līdz ar to neiespējamā misija. Nācās iestatījumos 4G atslēgt. Ar 3G gan viss kārtībā.

    KRSone
    21.10.2015 22:33

    Lietoju Tele2 4g ikdienā un esmu apmierināts. Vismaz salīdzinoši ar Bites 4g noteikti. Iespējams, cilvēkiem, kuri dzīvo reģionos ir savādāka pieredze, bet dzīvojot Rīgā pagaidām ar nelietojamu 4g saskarsmes nav bijis.

    Janis
    22.10.2015 07:13
    Reply to  KRSone

    Ikdienā saskaros ar visu trīs operatoru pakalpojumiem:)
    Pašam ir Tele2 un LMT sievai Bite.
    Ja godīgi tad problēmas nav bijušas ne arvienu no šo operatoru piedāvātajiem 4g telefonā.(pār mājās izmantojamajiem modemiem utt neko nezinu). Tomēr Tele2 veicot mērījumus ir lēnāks par Biti un LMT, bite bija viss ātrākā! Tācu izbraucot uz laukiem bitei dažviet bija problēmas ar pārklājumu, ko nevaru teikt par otriem diviem operatoriem.
    Bet kopsummā runājot ne ar vienu nav bijušas īpašas problēmas, internets ir strādājis labi gan Rīgā, gan laukos :)

    Reklāma