Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music esot 6.5 miljoni maksājošu klientu

    Jaunākie raksti

    Pirmie Apple Music lietotāji tika pie mūzikas straumēšanas servisa izmēģināšanas pirms trīs ar pusi mēnešiem. Šobrīd jau daudziem bezmaksas izmēģinājuma termiņš ir noslēdzies un ir laiks uzzināt, kā tad Apple Music veicas ar maksājošo klientu paturēšanu. Apple vadītājs Tims Kuks apgalvo, ka Apple Music šobrīd esot 6.5 miljoni maksājošu lietotāju, kā arī 8.5 miljoni vēl arvien lieto Apple Music bezmaksas izmēģinājumu.

    Vēl augustā Apple apgalvoja, ka 11 miljoni cilvēku lieto Apple Music izmēģinājuma versiju bez maksas, tātad vismaz puse ir palikusi uzticīga šim mūzikas straumēšanas servisam. Protams, nevajadzētu piemirst, ka Apple Music reģistrācijai bija nepieciešams ievadīt arī maksājumu informāciju, tāpēc daudzi lietotāji tikai pēc mēneša attapsies, ka Apple ir ieturējuši pirmo mēneša maksu par Apple Music izmantošanu. Atļaušos atzīmēt – tika lēsts, ka Apple Music pirmā mēneša laikā piesaistīja 10 miljonus lietotāju. Kur tie visi palikuši?

    Reklāma

    Lielākais konkurents Spotify apgalvo, ka par mūzikas straumēšanu maksā 20 miljoni klientu, bet Apple Music grasās arī kādu daļu no Android lietotājiem vilināt savās skavās ar Apple Music Android lietotnes izveidošanu.

    Vēsturiski mūzikas straumēšanas servisu apgalvojumi par maksājošo klientu skaitu bijuši neuzticami. Pie mums diezgan plaši popularizētais Deezer mūzikas straumēšanas serviss apgalvoja, ka tam ir 6.3 miljoni klientu, kaut gan to tiem maksas servisu izmanto knapi pusotrs miljons.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    21.10.2015 10:02

    da jebkuri dati ir neuzticami. pat pārdoto telefonu skaitam nevar akli uzticēties.

    Kaspars Ciematnieks
    22.10.2015 05:02

    Lielākā daļa ir tie, kuri vēl nenojauš, ka tiek nočārdžoti viņu bankas konti:)

    Reklāma