Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music pirmajā mēnesī piesaista 10 miljonus klausītāju

    Jaunākie raksti

    Apple Music sākums ir bijis grūts – lietotāji sūdzas par dažādiem servisa traucējumiem un kopumā raksturo Apple Music kā murgu. Tomēr pārāk vilinošs ir Apple piedāvājums – trīs mēnešus ilgs labvēlības periods, iegūstot bezmaksas mūzikas straumēšanu bez ierobežojumiem.

    Mūzikas ierakstu virtuves zinātāji lēš, ka Apple Music darbības pirmajā mēnesī ieguvuši vismaz 10 miljonus potenciālos maksas lietotājus visā pasaulē. Vēl pārsteidzošākas ir baumas, ka Apple vēlas padīžoties ar savu veikumu un publicēt Apple Music rādītājus par pirmā mēneša darbību. Tims Kuks statistikas publicēšanai vēl neesot piekritis, bet vienmēr ir pirmā reize un pat Apple varētu paziņot par kādu sasniegumu oficiāli.

    Reklāma

    Spotify šobrīd var lepoties ar 20 miljoniem maksājošu klientu, kā arī 75 miljoniem nemaksājošu klientu. Šī informācija ir par laiku pirms Apple Music iznākšanas, tāpēc, visticamāk, Spotify jau tagad un turpmāko mēnešu laikā šo to zaudēs Apple Music straumēšanas servisam. Jānorāda, ka Apple Music bezmaksas mūziku trīs mēnešus var izbaudīt tikai reģistrējot savu maksājumu karti, tātad septembra beigās sāks iezīmēties Apple Music spēja vai nespēja piesaistīt reāli maksājošus klientus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Naurelijs
    29.07.2015 14:09

    Pagaidām super lielā sajūsmā es neesmu, bet par murgu es īsti to gan negribētu nosaukt. Lietošana ir diezgan parocīga, vienīgi pietrūkts specifiskāki mūzikas žanri, kā piemēram Psihodēliskā mūzika, kas ir vienkāršak atrodams Spotify. Pagaidām īdēt ir pārlieku agri – gaidu nākošu updeitu.

    Maris Laudams
    29.07.2015 16:45

    Amazon ar savu mūzikas servisu var drusku sabojāt statistiku gan Apple, gan Spotify. Tiem kuri ir abonējuši Amazon Prime (79gbp/gadā), mūzikas serviss nāk bez maksas komplektā. Tātad filmas, seriāli, bezmaksas nākamās dienas preču piegāde, bezlimita mākonis bildēm, e-grāmatas un nu arī mūzika tiek iekļauta vienā paketē un par salīdzinoši ļoti zemu cenu.

    Uldis Krastiņš
    30.07.2015 02:00

    Serviss šobrīd ir bez maksas, tāpēc runāt par piesaistītiem 10m ir paragri. Bet ļoti ticams ir tas, ka daudzi no šiem klientiem vismaz 3 mēnešus nemaksā arī konkurentiem neko.

    LOOK
    30.07.2015 09:55

    Reālā situācija būs tikai pēc 3 mēn. kad visiem serviss būs par maksu. Taču es redzu i-neta radio attīstības iespēju. Atliek izvēlēties mūzikas novirzienu un klausīties relatīvi nezināmus gabalus. Tas šarms ir tieši tur, ka nezini kas skanēs kā nākamā dziesma. Jebkura paša radīta liste (pat shuffle modē) ir zināma un apnicīga.

    Uldis M.
    30.07.2015 10:44

    Ir doma pamēģināt šo Apple servisu uz izmēģinājuma 3 mēnešu periodu, bet nepatīk ka tiek pieprasīts reģistrēt savu maksājumu karti. Varbūt kāds kurš ir pieslēdzis var pateikt – vai gadījumā nenovelk kaut ko uzreiz pieslēdzot karti? Un cik vienkārša būs atteikšanās pēc 3 mēnešu trial perioda?

    Neesmu santīma “mīļotājs”, vienkārši negribas lieki maksāt par to ko vis drīzāk tāpat nemaz neizmantošu… atceros ka LMT dāvāto Spotify uz 6 mēnešiem tik vien kā pāris reizes pamēģināju…

    30.07.2015 11:12
    Reply to  Uldis M.

    Nenovelk neko, atteikties var vienkārši pašā Apple music settings izslēdzot automātisku atjaunošanu katru mēnesi.

    Uldis M.
    30.07.2015 11:50
    Reply to  davfreim

    Pldies!

    30.07.2015 11:09

    “Apple Music sākums ir bijis grūts – lietotāji sūdzas par dažādiem servisa traucējumiem un kopumā raksturo Apple Music kā murgu.”

    Jautājums no kurienes šis teikums? Nu es lietoju, nesen biju laivu braucienā, arī 2 dienas skanēja Apple Music, nekādu problēmu nav un nav arī bijušas, sāku lietot 1. dienā, kad vēl Beats Radio bija offline.

    Reklāma