Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G4 Eiropā sāks saņemt Android 6.0 Marshmallow jau nākamajā nedēļā

    Jaunākie raksti

    Tiek oficiāli ziņots, ka LG G4 īpašnieki sāks palēnām saņemt Android 6.0 Marshmallow jau no nākamās nedēļas. Gluži kā ar LG G3 pirms gada, arī LG G4 Marshmallow jauninājums savu ceļu pie viedtālruņu īpašniekiem sāks Polijā. Tuvāko nedēļu laikā sekos arī pārējā Eiropa.

    Visticamāk, LG spējis nodrošināt tik laicīgu Marshmallow jauninājumu, jo ražotājs šobrīd ir atbildīgs par vienu no aktuālajiem Google viedtālruņiem Nexus 5X. Google vienmēr norādīja, ka Android jauninājumi ir pieejami visiem ražotājiem, turklāt neviens ražotājs netiekot īpaši izcelts un nesaņem jauninājumu informāciju pirms pārējiem.

    Reklāma

    Google Android 6.0 Marshmallow operētājsistēmas versija tika izziņota Google I/O 2015 konferences ietvaros, kas norisinājās šī gada 28. maijā. Tajā pašā dienā Google izlaida tā saucamo developer preview operētājsistēmas versiju Nexus 5, Nexus 6 viedtālruņiem, Nexus 9 planšetdatoram un Nexus Player. Android 6.0 Marshmallow operētājsistēma piedāvā dažādas jaunas iespējas un uzlabotus drošības risinājumus, USB Type-C un pirkstu nospiedumu lasītāju atbalstu, Android Pay un viedākas Google Now iespējas. Marshmallow operētājsistēmas versija tika prezentēta vienlaikus ar diviem jauniem Nexus viedtālruņiem, kurus ražos LG un Huawei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma