Web Analytics
More
    Reklāma

    20. oktobrī gaidāmais HTC One A9 maksās 600 eiro

    Jaunākie raksti

    HTC gaidāmais vidējās klases viedtālrunis One A9 varētu pretendēt uz sliktāk glabātā noslēpuma titulu, un gandrīz nedēļu pirms One A9 virtuālās prezentācijas zināms, ka viedtālruņa cena būs 600 eiro un pieejamas vairākas pieņemamas viedtālruņa fotogrāfijas. Mobilo sakaru operatora Orange France mājaslapā izvietotā informācija diemžēl ir visai skopa, tā apstiprina jau zināmos One A9 parametrus, bet neko jaunu neatklāj. Tiek arī pieļauts, ka 600 eiro nav One A9 patiesā cena, jo tad viedtālrunis būtu konkurēt nespējīgs.

    HTC One A9 saņems 5.0 collu 1080p AMOLED, 2 GB RAM un 16 GB iekšējo atmiņu. One A9 varēs pievienot microSD karti, kā arī no One M9+ modeļa ir pārņemts pirkstu nospiedumu lasītājs. HTC One A9 uzstādīta 13 megapikseļu kamera un 2150 mAh akumulators. Tiek gaidīts, ka viedtālruni darbinās Snapdragon 617 procesors un One A9 jau rūpnīcā saņems Android 6.0 Marshmallow operētājsistēmu.

    Reklāma

    Ierpriekš bija zināms, ka 20. oktobrī gaidāma jaunas HTC viedierīces izziņošana. Visticamāk, gaidāms pirmais ražotāja vidējās klases viedtālrunis One A9 ar Android 6.0 Marshmallow. Viedtālruņa izziņošana notiks virtuālā vidē, jo pats viedtālrunis varētu saņemt pagaidām neatklātas virtuālās realitātes parādīšanas iespējas.

    HTC One A9 1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma