Web Analytics
More
    Reklāma

    Mitsubishi eX Concept saņēmis papildinātās realitātes instrumentu paneli

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms Tokija autošova Mitsubishi pasteidzies ar eX Concept parādīšanu. Kā jau tas konceptauto ierasts, arī eX Concept izskatās pēc kosmosa kuģa, bet šādās formās sērijveida automašīnu no ražotāja, visticamāk, tuvāko divdesmit gadu laikā neredzēsim. Mitsubishi aprīkojis eX Concept ar papildinātās realitātes iespējām, kas centīsies nākotnē aizvietot šobrīd aktuālo HUD jeb attēla projicēšanu uz priekšējā stikla.

    eX Concept vadītājam nenāksies novērst skatu no ceļa, jo visa nepieciešamā informācija no instrumentu paneļa un izklaides sistēmas būs redzama ar papildinātās realitātes iespējām tieši redzeslokā. Noteikti daudzi atzīmēs, ka filmas atskaņošana un pat dažādi ikdienā lieki automašīnas rādījumi var novērst vadītāja uzmanību, tomēr konceptauto šāda veida izrādīšanās ir pieļaujama.

    Reklāma

    eX Concept spēs brīdināt vadītāju ar šobrīd GPS navigatoros iekļautām iespējām par ātruma ierobežojošām zīmēm, braukšanas virzienu, nogriešanās joslām u.tml. eX Concept spoguļi aizstāti ar augstas izšķirtspējas kamerām. Pārējās konceptauto detaļas ir piezemētākas. eX Concept uzstādīti divi elektromotori, kas nodrošina četru riteņu piedziņu. Par eX Concept akumulatoru nav nekas zināms, bet Mitsubishi sola aptuveni 400 kilometru nobraukšanu ar vienu uzlādi, ko neviens nekad nevarēs pārbaudīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma