Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 Mobile iznāks “kaut kad decembrī”

    Jaunākie raksti

    Esošie Lumia viedtālruņu īpašnieki vakar visvairāk gaidīja informāciju par Windows 10 Mobile atjauninājuma saņemšanu. Jau zināms, ka Lumia 950 un Lumia 950 XL ar Windows 10 Mobile pie pircējiem nonāks novembrī, bet esošie Windows Phone viedtālruņi pie Windows 10 Mobile jauninājuma tiks ne ātrāk kā decembrī.

    Microsoft nav precizējis Windows 10 Mobile jauninājumu iznākšanas laiku. Visticamāk, Windows 10 Mobile jauninājumu viedtālruņi sāks saņemt pakāpeniski – sākumā jaunākiem Lumia modeļi, pēcāk arī vecākie modeļi tiks pie Windows 10 Mobile. Optimisti var gaidīt jauninājumu vēl šogad, bet, visticamāk, Windows 10 Mobile tavā nedaudz padzīvojušajā Lumia viedtālrunī nonāks 2016. gada pirmajā ceturksnī.

    Reklāma

    Šobrīd Windows 10 Mobile “pagaršot” var Insider programmas ietvaros, kur arī minēti visi Lumia modeļi, kas atbalsta Insider programmu. Visticamāk, Windows 10 Mobile jauninājumu saņems visi Insider mājaslapā minētie Lumia viedtālruņu modeļi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mad Max
    07.10.2015 15:02

    Esmu optimistisks Windows Insider programmas entuziasts. Win 10 uz laptopa turēju vairākus mēnešus pirms oficiālās izlaišanas un viss bija ok. Kaut kad Aprīlī arī uzliku uz telefona (lumia 925.1), bet jaunākais build vispār sagrāva manu entuziasmu un nācās downgradoties uz wp 8.1 – galvenokārt tāpēc, ka baterija turēja knapi padsmit stundas un tikai tad, ja telefonu izmantoju kā pulksteni. Tagad 2 diennaktis ar normālu lietošanu ir ikdiena. Tas tikai kā brīdinājums tiem, kuri grib pamēģināt. Gaidīšu oficiālo versiju, tikai tad gan jau arī ierīce būs jāpamaina.

    Mārtiņš Vācietis
    07.10.2015 15:52

    Man uz 930 izmēģinājuma versija arī rija bateriju, bet tas bija janvārī, pēc tam attinu filmu un sapratu, ka jāpagaida! Paspēlējos ar iespējām, patika outlook, bet tad vēl bija dažādas ķeršanās, tā kā telefonu izmantoju aktīvi gan privāti, gan ar darbu saistītām lietām, tad traucēja visas tās nepabeigtās lietiņas.

    bombelats
    07.10.2015 22:06

    Tas, protams, nav prāta darbs uz pamataparāta turēt šīs izmēģinājuma versijas, bet gribās taču. Un tā esmu izturējis uz 735ās visu šo laiku šo W10 TP. Kādi tik cipari nav bijuši, bet nu tagad, šķiet, ka visi lielie gļuki ir izlaboti. Par batereju runājot. Bija kaut kad iepriekšējās versijās šī problēma, tad uzlabojās situācija. Par nožēlu, jāatzīst, ka pēdējā autjauninājumā, kas iznāca kādas pāris nedēļas atpakaļ, šī baterejas rīšanas problēma ir atgriezusies. Neko, pacietīgi gaidu nākošo atjauninājumu, jo atgriezties pie W8.1 man tāpat nekādi neizdevās.

    Normunds Gulbis
    09.10.2015 00:11
    Reply to  bombelats

    var dabut atpakal wp8.1

    bombelats
    09.10.2015 07:31

    Droši vien, ka urbjoties dziļāk tas ir iespējams. Standarta risinājums MS Recovery Tool, ne Lumia Recovery Tool manā gadījumā nestrādāja. Un tā kā situācija nebija galīgi letāla, tad tālāk nemeklēju citas iespējas. Bet tagad WP10 jau ir atgļukots līdz tādam līmenim, ka par daungreidu pat vairs nedomāju.

    Agnis Volfsburgs
    14.10.2015 10:31
    Reply to  bombelats

    Man uz 1020 sanāca viegli atgūt WP8.1.

    Reklāma