Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter varētu atkāpties no 140 zīmju ierobežojuma

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Twitter varētu paši beidzot rast iespēju palielināt viena čivinājumu zīmju skaitu. Acīm redzot šībrīža 140 zīmes ir sevi izsmēlušas un arvien plašāks Twitter lietotāju skaits meklē iespējas tos mākslīgi pavilkt garākus ar trešo pušu servisu piedāvājumu. Jau iepriekš Twitter cīnījās pret trešo pušu bilžu uzkrāšanas servisiem, vairs automātiski neparādot pievienotās bildes, vien iedodot saiti uz attēlu, tādējādi gremdējot trešo pušu servisus.

    Pagaidām nav nekādas skaidrības, kā Twitter pārkāpšana pār 140 zīmju ierobežojumu izpaudīsies. Varētu būt, ka tiks kopētas OneShot vai TwitLonger iespējas, pagarinot čivinājumu ar saites vai pievienota attēla palīdzību. Tiek arī pieļauts, ka Twitter ar “140 Plus” iniciatīvu sagatavojas pievienot dažādas jaunas iespējas, piemēram, jaunāko ziņu izdevumus.

    Reklāma

    Pāragriem priekiem nav pamatojuma, jo, visticamāk, nekādus romānus Twitter pretī neņems un šoreiz runa varētu būt par 150 zīmju ierobežojuma ieviešanu. Pagājušajā mēnesī Twitter palielināja privātās saziņas pieļaujamo zīmju skaitu, kas varētu būt arī publiskās mikroblogošanas zīmju skaita izmaiņu priekšvēstnesis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma