Web Analytics
More
    Reklāma

    Marshall London apskats

    Ideja lieliska, izpildījums labs, tehniskā specifikācija vāja.

    Jaunākie raksti

    Kurš gan nav kaut ar acs kaktiņu kādā koncertā redzējis Marshall „kombīti”, sauktu arī par ģitāras pastiprinātāju. Pirms dažiem gadiem Marshall metās arī austiņu un citu skaņas aksesuāru ražošanā, lai paņemtu kādu kapeiciņu ne tikai no mūziķiem, bet arī mūzikas baudītājiem. Roks nav miris un Marshall ar visām savām dizaina niansēm darbojas mūzikas apskaņošanas tirgū jau kopš 1960. gada. Šodien ir Marshall kārta pievērsties viedierīcēm, kā rezultātā ir tapis pavisam nesen izziņots viedtālrunis Marshall London.

    Nav ko liegties, Marshall London cena ir pietiekami iespaidīga, lai par to mēs prasītu arī atbilstošas tehniskās nianses un stabilu ikdienas darbību. Pirmajā acu uzmetienā ir redzama veiksmes formula ar interesantu viedtālruņa izskatu, ko papildina pāris zeltīti knibuļi. Šis nav pārmetums Marshall London, jo arī visi (vai gandrīz) ražotāja ģitāras pastiprinātāji ieturēti stilā – raupjš, gumijots korpuss, visai uzkrītoši vadības kloķi.

    Reklāma

    Šodienas prasīgajiem pircējiem var nepietikt ar vidējas vai pat zemas veiktspējas viedtālruni, ko reklamē hipsterīgi tetovēta roka. Ķeramies klāt, meklējam pievienoto vērtību!

    Marshall London 003

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 5.0.2 Lollipop
    • Ekrāns: IPS LCD, 4.7 collas, 720 x 1280 punkti, ap 312 ppi, Gorilla Glass 3
    • Procesors: Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, četri 1.2 GHz Cortex-A53 kodoli, Adreno 306 video apakšsistēma
    • RAM: 2.0 GB (brīvi ap 1.2 GB)
    • Atmiņa: 16 GB (pieejami 8.9 GB), microSD līdz 128 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11, 2.4 GHz/5 Ghz, a/b/g/n, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth 4.1 (A2DP, LE), 4G
    • Kameras: 8 megapikseļi, 3264 x 2448, autofokuss, LED zibspuldze. 1080p ar 30 fps. 1.9 megapikseļu priekšējā kamera
    • GPS: ar A-GPS un GLONASS
    • Papildus: Wolfson WM8281 DAC, divas austiņu pieslēgvietas
    • Izmēri un svars: 140.45 x 70.25 x 9.45 mm, 145 g
    • Akumulators: lietotāja nomaināms Li-Ion 2500 mAh
    • Krāsas: melna
    • Cena: sākot no 499 eiro

    Marshall London 004

    Izskats un uzbūve

    Marshall London materiālu un dizaina izvēlei laiks lieki nav tērēts un viss ieturēts labākajās ražotāja manierēs, turklāt to domāju labā nozīmē, nevis nievājošā. Marshall London aizmuguri sedz noņemams, plāns vāciņš, kas pārklāts, šķiet, ar līdzīgu materiālu kā Marshall pastiprinātāji. Viedtālrunis rokās šķiet robusts, bet ne milzonīgi neveikls, kas daudziem varētu iet pie sirds. Marshall London nav gluži CAT telefoni, kurus var mētāt, tomēr tie arī gluži nav Galaxy S6 sērijas stikloti trauslie modeļi. Marshall London nenoliedzami ir panākta drusku analoga un oldschool sajūta.

    Pamanāmākā nianse ir Marshall London zelta krāsā krāsotās pogas un skaļuma regulēšanas rimbulis. Nez kāpēc ekrāna bloķēšanas poga palikusi bez zeltījuma un tāpēc to dažreiz ir grūti atrast. Marshall London augšējā skaldnē ir tā saucamā M Button (poga), kas izsauc pielāgota izskata un iespēju mūzikas atskaņošanas lietotni. Turpat izvietotas divas standarta 3.5 mm austiņu pieslēgvietas. Pie mūzikas atskaņošanas lietotnes vēl atgriezīsimies vēlāk, bet nākas norādīt, ka skaļuma regulēšanas rimbulis griežas pārāk viegli, un tāpēc vari netīšām pieregulēt skaļumu.

    Marshall London 024

    Mūzikas atskaņošanu papildina divi viedtālrunim ievērojama izmēra skaļruņi. Tie tiek slēpti aiz plastmasas aizsargiem, kuru caurumojums varētu diezgan ātri savākt putekļus un citas nevēlamas šmuces.

    Marshall London komplektācijā iekļauts sienas uzlādes adapteris, USB vads ar austu apvalku, kā arī Marshall austiņas. Visi iekļautie aksesuāri ir ļoti kvalitatīvi.

    Kopumā uzskatu, ka Marshall London pircējs nebūs vīlies par viedtālruņa uzbūvi, iepakojumu un aksesuāriem. Marshall London nav tas mazākais 4.7 collu viedtālrunis, biju gaidījis, ka tas būs smagāks. Šādiem izmēriem un robustumam prasītos nedaudz lielāks svars, kas uzsvērtu kvalitatīvu uzbūvi.

    Marshall London 017

    Ekrāns

    Marshall London saņēmis budžeta klasei pieņemamu 4.7 collu IPS LCD ekrānu ar 720 x 1280 punktiem, kas dod ap 312 ppi ekrāna punktu blīvumu. Ekrānu sargā Gorilla Glass 3. Būs grūti apgalvot, ka Marshall London ekrāns rāda kādu neredzētu daili. Tas krāsu atveidē un kontrasta līmeņos ir kaut kur zem vidējā pat budžeta klases viedtālruņu konkurencē.

    Manuprāt, tik dārgā viedtālrunī uzstādīt šādu ekrānu nav pats prātīgākais darbs. Protams, prasīt 1080p izšķirtspēju 4.7 collās ir lieki, untuma dēļ stiept ekrānu līdz 5.0 collām arī nav prātīgi, bet kaut kāds cits risinājums bija jārod. Šis ir Just5 Blaster cenu līmeņa ekrāns (zem 200 eiro), nevis 2.5x dārgāka dzīvesstilu uzsveroša viedtālruņa ekrāns.

    Marshall London 007

    Saskarne un lietotnes

    To īpašo sajūtu” Marshall ir mēģinājis radīt ar ekrāntapeti un divu lietotņu uzstādīšanu Marshall London viedtālrunī. Pārējā saskarne ir klasiska, neaiztikta Android 5.0 Lollipop saskarne bez jebkādām izmaiņām. Vai mums to vajag no tik dārga viedtālruņa? Tas lai paliek katra paša izvēles ziņā.

    Divas minētās Marshall London lietotnes ir mūzikas atskaņotājs, kas pats par sevi neizceļas gandrīz nekā, kā arī tā saucamā loop-mašīna. Tas ir ieturēts Marshall stiliņā, tiek piedāvāts ekvalaizers un iespēja atsevišķi regulēt skaļumu tad, kad pievienotas divas austiņas. Pastāv iespēja lietotni izmantot dīdžeju darbiem – viena austiņu izeja atskaņo mūziku, otrā vari meklēt vēlamo nākamo dziesmu un veidot dziesmu rindu.

    Marshall London scr 028 Marshall London scr 029 Marshall London scr 034 Marshall London scr 033 Marshall London scr 042 Marshall London scr 043

    Loop-mašīnas lietotne varētu pat aizraut uz kādām desmit minūtēm. Tās galvenā ideja ir četri atsevišķi ieskaņojami celiņi, kas visu laiku atkārtojas. YouTube var atrast dažādus interesantus piemērus, ko vari paveikt ar loop-mašīnu, kā arī Play veikalā ir pieejamas citas līdzvērtīgas lietotnes ar līdzvērtīgām un pat pārākām iespējām.

    Marshall London spēj atskaņot FLAC un citus bezzudumu skaņas formātus, bet kas gan to nespēj… Ja var ticēt tīmeklim, tad iebūvēts FLAC atbalsts Android ir jau kopš Honeycomb laikiem. Marshall London nav pārāk grandioza iekšējās atmiņas vieta (no 16 GB pieejami 8.9 GB), toties pēdējais viedtālruņa jauninājums atnesis 128 GB microSD atmiņu atbalstu. Sākotnēji bija līdz 64 GB.

    Marshall London scr 027 Marshall London scr 035 Marshall London scr 023 Marshall London scr 020 Marshall London scr 021 Marshall London scr 022

    Laikam te vietā būtu minēt Wolfson WM8281 DAC, jeb digitāli analogo skaņas pārveidotāju. Ko tas nozīmē lietotājam? Iespējams, ka Wolfson WM8281 DAC piedāvā niansētāku skanējumu vai ko tādu. Grūti pateikt, nezinu, vai to var tā bez ilgas salīdzināšanas un pētījumiem sadzirdēt ar līdzi dotajām austiņām. Wolfson DAC (precīzus modeļus gan nepateikšu) atrodami Samsung Galaxy SIII un Note 3 modeļos. Runā, ka arī LG G2 esot Wolfson DAC.

    Veiktspēja un akumulators

    Marshall apgalvo, ka Marshall London spēs atskaņot mūziku skaļrunīšos 30 stundas, bet austiņās grandiozas 55 stundas. Tas iespējams tāpēc, ka viedtālruņa procesors nepiedalās mūzikas atskaņošanā, to paveic atsevišķi izdalītais skaņas apstrādes procesoriņš. 2500 mAh ir pieņemama akumulatora ietilpība 4.7 collu viedtālrunim ar Snapdragon 410 procesoru.

    Marshall London scr 004 Marshall London scr 012 Marshall London scr 014 Marshall London scr 038 Marshall London scr 001 Marshall London scr 002

    Snapdragon 410 procesors šoreiz ir komplektēts ar 2 GB RAM, kas nedaudz glābj situāciju, bet nekāda raķete no Marshall London ātrdarbības nebūtu jāgaida. Sintētiskās veiktspējas testi uzrāda viduvēji zemu veikumu. Citi redzētie Snapdragon 410 procesori arī „dzīvojās” ap 21 000 … 23 000 Antutu punktiem, bet MediaTek procesori ar tiem pašiem Cortex-A53 kodoliem un citām video apakšsistēmām sasniedz arī 32 000.

    Marshall London ir normāla budžeta klases viduvējība, bet par pamatīgu cenu. Snapdragon 410 procesori parasti atrodami cenu kategorijā ap 200 līdz 260 eiro atkarībā no ražotāja zīmola un nekaunības pakāpes. Manuprāt, par Samsung Galaxy A3 (nu jau 200 eiro aptuveni cenā) veiktspējas, bet vājākas uzbūves telefonu prasīt 500 eiro ir nepamatoti.

    Marshall London 005

    Fotogrāfijas

    Marshall London saņēmis 8 megapikseļu galveno kameru. Tai ir 3264 x 2448 maksimālā izšķirtspēja, autofokuss, LED zibspuldze un iespēja ierakstīt 1080p (Full HD) video ar 30 kadriem sekundē. Viedtālrunim ir 1.9 megapikseļu priekšējā kamera. Komplektiņš kā lielisks paraugs „dodiet mums lētāko kas noliktavas dziļākajā kaktā apput”. Marshall London izmanto Google kameras lietotni. Hei! Tā nav 500 eiro viedtālruņa cienīga tehniskā specifikācija, tādus trikus var atļauties lēti planšetdatori.

    Marshall London foto 019 Marshall London foto 008

    Fotogrāfijas ir atbilstošas – ar zemu kontrastu, neizteiksmīgas. Tās nebūtu pareizi saukt par kritiskām un, visticamāk, Marshall London 8 megapikseļu kameras sniegums ir 8 megapikseļu kameru spēju galvgalī, tomēr tīmekļa veikalos zem 500 eiro var iegādāties tādus foto gigantus kā Sony Xperia Z3, LG G4, Motorola Nexus 6. 500 eiro maksās HTC One M9 32 GB versija. Šis gan nav labs „kamerfōns”, tomēr parāda, kādā cenu kategorijā Marshall London nākas sacensties. Sīkāk – konkurentu sadaļā.

    Marshall London foto 007 Marshall London foto 016

    Kopumā būs jāsaka, ka viss ir cilvēcīgi saprotams. Ne pats lielākais ekrāns ir pieņemami, diezgan viduvējs procesors ar 2 GB RAM varētu nedaudz sataupīt enerģiju, tik vāja kamera nebūtu vēlama, bet kam negadās. Diemžēl viss viduvējais vai vājais ievietots 500 eiro viedtālrunī nerada pārliecību par Marshall London.

    Konkurenti

    Kā jau minēju, Marshall London konkurenti (ja raugāmies tīri cenas ziņā) ir daudz un ļoti spēcīgi. Nesen apskatītais LG G4 ar 5.5 collu 1440 x 2560 izšķirtspējas ekrānu, Qualcomm Snapdragon 808 procesoru, 3 GB RAM un 32 GB atmiņu, 4K video ierakstu, lāzera autofokusu un optisko attēla stabilizāciju ir Marshall London nesasniedzami augstumi.

    Nexus 6 ir 6 collu milzis, bet arī tam ir 1440 x 2560 izšķirtspējas ekrāns, 3 GB RAM, 13 megapikseļu kamera ar optisko attēla stabilizāciju un jaunākās Android operētājsistēmas versijas.

    Sony Xperia Z3 ir 20.7 megapikseļu kamera ar 4K video ierakstu, 3 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 801 procesors un ūdensnoturība. Marshall London nevar stāties pret šo gadu veco flagmani, vismaz es tā uzskatu.

    Marshall London 012

    Noslēgumā

    Jāatzīst, ka biju licis uz Marshall London lielākas cerības. Līdz pēdējam mirklim centos ignorēt vājo tehnisko specifikāciju, tomēr tās dažas izskata un iespēju nianses nekādi nevar padarīt Marshall London divas vērtīgāku par līdzvērtīga satura konkurentiem.

    Dizaina nianses, izvēlētie materiāli un acīm redzamā piederība Marshall zīmolam padara London visai pievilcīgu potenciālo pircēju acīs. Tie paši Marshall pazinēji labprāt samaksātu arī par DAC esamību viedtālrunī. Asprātīgi izveidota mūzikas lietotne, kuras iespējas papildina divas 3.5 mm austiņu pieslēgvietas. No iebūvētajiem skaļruņiem nebūtu jāgaida otrā atnākšana un astotais pasaules brīnums, tomēr skanējums ir tik mazam tilpumam pieklājīgs.

    Marshall London 021

    Ja ar uzbūvi un dizainu tikts galā pat ļoti veiksmīgi, tad tehniskā specifikācija mudina domāt par viedtālruni cenu kategorijā zem 140 eiro. 4.7 collu 720p ekrāns, Snapdragon 410 procesors un 8 megapikseļu kamera ir četrus gadus veca flagmaņa cienīga. Situāciju nedaudz glābj 2 GB RAM, bet tas būtu jāuzskata par Android iztikas minimumu.

    Manuprāt, Marshall London ideja nebūtu zemē metama, ja vien par 500 eiro netiktu piedāvātas tik vājas pārējās komponentes. Jezgā ap dizainu un vienu mūzikas lietotni pazūd ikdienas jaudas, kameru iespējas un krāšņs ekrāns, ko piedāvā līdzīgas cenas konkurenti.

    Marshall London cenas Latvijas Interneta veikalos

    Ideja lieliska, izpildījums labs, tehniskā specifikācija vāja.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    8
    Ekrāns
    5
    Kamera
    4
    Veiktspēja
    5
    Programmatūra
    6
    Akumulators
    7
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    25 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Haily
    21.09.2015 12:08

    Vakar ievērtēju LMT servisā kopā ar Marshall austiņām, mūzikas kvalitāte bija baudījums ausīm.

    Purvavelns
    21.09.2015 12:35
    Reply to  Haily

    ar ausīs bāžamajiem puļķiem? Kā troksnis var būt baudāms?

    21.09.2015 12:37
    Reply to  Purvavelns

    Marshall “ražo” dažāda veida austiņas, ne tikai ausīs bāžamās.

    Purvavelns
    21.09.2015 13:00

    gan jau ka servis centrā tieši tie puļķi kas komplektā arī mētājas… esmu mēģinājis lielās maršalenes kas LMT – nu ir bik labākas, protams, par tās narvesena filipenēm, bet nekas satraucošs…

    Haily
    22.09.2015 08:44
    Reply to  Purvavelns

    Ne jau ausu puļķi, bet gan “lielās austiņas”. :)

    Purvavelns
    22.09.2015 09:57
    Reply to  Haily

    piespraud šīs ausis jebkuram telefonam un būsi patīkami pārsteigts.

    21.09.2015 12:43
    Reply to  Haily

    Katram tā auss, uztvere un interpretācija ir citādāka. Es vispār nejūtu kaifu no mūzikas austiņās – stereo tumbeles un miers. Bet ir labi, ja kāds austiņu cienītājs spēj novērtēt labāku DAC un līdzi dotās austiņas. Paldies par atsauksmi!

    Purvavelns
    21.09.2015 13:28
    Reply to  Artis Abols

    cilvis jau runā par “mūzikas” nevis “skaņas” kvalitāti. Kādam varbūt BonīEm ir kvaliitatīiva mūzika, citam vajag plates, nad un kā minimums audiopro tumbas, poņimaješ?

    21.09.2015 15:09
    Reply to  Purvavelns

    Pēc krievu repera Timotija koncerta Bruklinā, pat afroamerikāņi atzina, ka reps ir pilnīgs sūds.

    Frants
    21.09.2015 12:46

    Padārga stila mantiņa ar lētā gala parametriem !

    dairis2000
    21.09.2015 13:46

    Cena daudz par daudz.Kā bija ar skaļruņu kvalitāti?neviens vēl joprojām nevar pārspēt htc one sēriju ?

    21.09.2015 15:11
    Reply to  dairis2000

    Grabuļi parastie. Nekā tāda. Skan nedaudz labāk kā, piemēram, Samsung vai Sony no viena apakšgala, tomēr tāpat ir pieņemami tikai tīņiem pieturas pieducināšanai.

    Rūdolfs Rancāns
    21.09.2015 15:30
    Reply to  dairis2000

    Savulaik man bija tāda Nokia 6233i. Uhh, kāda skaņa. Vismaz toreiz likās, kaut kas fenomenāls. Tas verķis bija biezs, gan pēc šodienas, gan pēc to laiku standartiem. Tieši masīvie izmēri ļāva tajā telefonā iebāzt reālus stereo skaļruņus un iespaidīgiem basiem.

    Tagadējais HTC One M7 arī dod ārā pieklājīgu skaņu. Noteikti skan labāk kā liela daļa laptopu.

    Purvavelns
    21.09.2015 16:09

    man bija 5700 arī zvēra skaņa… vispār bija conceptoženiel… kamera grozījās ao savu asi, specpogas mūzikas pleijerim…

    LOOK
    21.09.2015 13:50

    Wolfson WM8281 DAC nav nekāda panaceja, iespējams ja salīdzinātu ar Sony Z3 varētu izrādīties ka pēdējais skan pat labāk. Es testā izmantotu R1 austiņas.

    Jars
    21.09.2015 14:42

    Kā ar skaļruņu kvalitāti? To nesanāca notestēt?

    PTG
    21.09.2015 15:00

    Tā pat tas nebūs masu produkts (ko ražotājs, jeb pasūtītājs ļoti labi apzinās), būs cilvēki, kas to nopirks, jo tas ir Marshal un viņiem būs pilnīgi vienalga par specifikāciju un cenu.
    Tā pat godīgi atzīsim, ka visticamāk neviens no mums šādu aparātu nepirktu (dizains ir pārāk specifisks un uz konkrētu mērķa grupu tendēts), līdz ar to salīdzināt ar citiem 500 Euro vērtiem modeļiem nav vērts.
    Tā ir mazliet cita pasaule, cita mērķa auditorija ar citām vēlmēm un interesēm. Tā kā nekādu problēmu, kur aitas tur cirpēji :)
    Pieņemu, ka Marshal savus uzstādītos mērķus noieta apjomos (kas noteikti ir salīdzinoši niecīgi) sasniegs.

    21.09.2015 15:16
    Reply to  PTG

    Mūsuprāt, ir divi veidi kā šo produktu var salīdzināt ar citiem. Pirmais, pēc cenas, jo galu galā tā ir sakaru ierīce tāpat kā visi citi viedtālruņi un te salīdzināšana ir diezgan vienkārša. Raugāmies uz tehniskajiem labumiem un salīdzinam cik kas maksā un ir vērts. Šādi salīdzinot telefons izskatās pavisam drūmi.

    Otrs variants, ir raudzīties uz zīmolu un kaut kādu papildus pievienoto vērtību. Šādas ierīces gadījumā būtu jāsāk raudzīties tieši no šāda skatu punkta. Jo te tomēr kaut kur blakus ir stāvējis Marshall un ir 2 austiņu izejas, fizisks skaļuma regulator-rimbulis un pāris papildus lietotnes. Bet vai tas ir aptuveni 200-300 eiro vērts “bonuss”? Tas laikam atkarīgs no apmātības ar Marhall līmeni :)

    Raivis Rasnačs
    21.09.2015 15:20

    Acīs iekrita microUSB kabelis ar pīto auduma izolāciju. Tas ir tiešām kaut kas ekskluzīvs. :)
    Skaļuma regulācijas rullītis ir lieta, kas varētu patikt daudziem, tas ļauj samazināt skaļumu nekavējoties. Ar pogām nekad to tik aši neizdarīsi.

    x
    21.09.2015 15:37

    ar pogām tas arī pats nemainīsies.
    protams, ir cilvēki kam ir svarīgi ātri nogriezt skaļumu, piem. biļešu konduktoram.

    kopumā uzskatu, ka ir bezjēdzīgi salīdzināt šo ar citiem androīdiem tikai pēc proča, rama, beterijas vai jebkā cita.
    šis ir domāts, piekrītu teiktajam, apmātiem ļaudīm. Turklāt, būsim godīgi, vai ābolgrāmata pro ir vērta savas cenas? un tomēr to pērk un daudz pērk.

    21.09.2015 15:41
    Reply to  x

    Es gaidīju kad kāds paķers Apple tēmu. Apple gadījumā produkti vismaz ir kvalitatīvi nostrādāti un gan vizuāli, gan uz tausti šķiet dārgi. Par Marshall London es to nevaru teikt. OK, iepakojums ir glauns, dizains ir žanram atbilstošs, bet rokā tas nejūtas pēc 500 eiro vērta telefona.

    Bet iespējams pie vainas tas, ka manās acīs Marshall zīmolam nav tik augsta vērtība. Fani, protams, varētu pirkt šādu ierīci, jo tā jau pa gabalu apliecinās piederību noteiktai cilvēku “klasei”.

    x
    21.09.2015 16:31

    tas nekas – ir cilvēki, kas pērk pat gelendevāgenu :))

    Briedis
    22.09.2015 09:00

    Marshall kombīši nav vairs topā jau gadus 5 vai pat vairāk. Tos veiksmīgi izkonkurējuši citi ražotāji. Marshall “galvas” un “kabinetus” vairs izmanto tikai tie, kas nevar atļauties nopirkt ko labāku, vai arī ir uzticīgi savam 70.-80.gadu stilam. Ne viena, ne otra cilvēku grupa nebūs tā, kas metīs acis uz šādu telefonu, jo pirmie to nevarēs atļauties dēļ pārlieku lielās cenas, bet otrie viedtālruņus neizmanto.

    Jokman
    22.09.2015 15:07

    Paldies par apskatu. Prieks,ka tiek testētas arī interesantas ierīces – ārpus parastā lietotāja. Es arī paspēlējos ar šo tālruni LMT veikalā un sapratu vai arī drīzāk nesapratu kurš šo Just5 tipa telefonu ar scrool sānos un nesaprotamu pogu augšā, kas nav Power poga par 499EUR vai 20EUR/mēn pirks??? Es gan domāju, ka tiešais konkurents šeit ir Huawei P8 vai SONY Z3 vismaz skatoties pēc mēneša maksājuma, bet noliekot tos blakus un paskatoties uz displeja izšķirtspēju viss ir skaidrs kurš telefons Tev kā parastam cilvēkam patīk labāk :)

    asd
    25.10.2015 01:12

    Būtu uzlikuši BMW zīmogu virsū, būt labāks noiets.
    Besī šitie mārketinga triki.

    Reklāma
    Ideja lieliska, izpildījums labs, tehniskā specifikācija vāja.Marshall London apskats