Web Analytics
More
    Reklāma

    Chromecast ļauj ieskatīties Starptautiskās kosmosa stacijas ikdienā

    Jaunākie raksti

    Zinātne un tehnoloģijas ļauj ieraudzīt pat pirms pāris gadiem neiedomājams lietas un procesus. Kaut kur virs mūsu galvām atrodas Starptautiskā kosmosa stacija, bet par tās ikdienu nezinām neko, ja neskaita pāris ziņas gadā, ka izdevies vai nav izdevies Starptautiskās kosmosa stacijas iemītniekiem nogādāt pārtiku un aparatūru. ISS onLive lietotne parāda tiešsaistes video no Starptautiskās kosmosa stacijas un tā prot sadarboties ar Chromecast.

    ISS onLive parāda Starptautiskās kosmosa stacijas trajektoriju, kā arī tiešraides video no vairākām kamerām, kas uzstādītas kosmosa stacijā. ISS onLive lietotne ļauj iestatīt atgādinājumus, kad kosmosa stacijas nākamo reizi lidos virs mūsu galvām. Saite uz lietotni meklējama raksta lejasdaļā pie Avota.

    Reklāma

    Tiešraides video ne vienmēr ir pieejams vai vismaz tas nav uzskatāms par stabilu. Ik pa laikam pārraide iestrēgst, tomēr vēl arvien ir interesanti pāris minūtes veltīt īstiem notikumiem virs Zemes, nevis pētīt dažus cilvēkveidīgos pašmāju RīgaTV24 realitātes šovā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma