Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pārtrauc pirmās paaudzes Chromecast atbalstu

    Jaunākie raksti

    Oficiāli pārtraukts pirmās paaudzes Google Chromecast atbalsts, pirmās paaudzes modelis vairs nesaņems nekādas atjauninājumus vai atbalstu.

    Chromecast pirmo reizi tika izziņots 2013. gadā, tā ir Chromecast atslēgas izmēra ierīce, kas solīja nodrošināt Smart TV pieredzi gandrīz jebkuram televizoram par nieka 35 ASV dolāriem. Google pēcāk ir uzlabojusi sākotnējā Chromecast aparatūru ar jaunām versijām, lai spētu nodrošināt straumēšanas prasības.

    Reklāma

    Google pēdējo reizi atjaunināja Chromecast atbalsta lapu vēl aprīlī, kas nozīmē, ka paziņojums par Chromecast atbalsta pārtraukšanu ir palicis nepamanīts jau kādu laiku. Chromecast pirmās paaudzes ierīcēm vairs netiek nodrošinātas programmatūras vai drošības atjauninājumi, Google tām nepiedāvās nekādu tehnisko atbalstu. Lietotāji pat varētu novērot veiktspējas samazināšanos, vismaz tā vēsta Chromecast atbalsta lapa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    01.06.2023 10:48

    No otras puses… Chromecast spraudekļi pēdējo 7-10 gadu laikā jau vairākas reizes atmaksājušies.

    Last edited 10 months ago by Krotow
    ezgg
    01.06.2023 14:47

    Chromecast 2 tā arī joprojām kustās. Vienīgais, ko pēdējos laikos sanāk novērot – ka Youtube kvalitāte video dažreiz ir pēc “garastāvokļa” vai arī cik tam kanālam ir abonetāji. Tāda sajūta. Interesanti, ka vēl nesen netika rādītas 15 sekunžu reklāmas, jo tās vienmēr ir skipojamas uz mob/pc. Tiesa, pēdējā laikā jau esmu redzējis 2 pēc kārtas 15 sek neskipojamas reklāmas :( – uz telefona

    Last edited 10 months ago by ezgg
    Dainis
    02.06.2023 08:41
    Reply to  ezgg

    Bez premium plāna tā YT nav lietojams

    Reklāma