Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung un Sony skaudīgi atbild Apple prezentācijai

    Jaunākie raksti

    Jau jauno Apple viedierīču prezentācijas dienā Sony savā Twitter kontā izvietoja izaicinošu pašreklāmu, lai priekšlaicīgi pasmietos par Apple iPhone 6s akumulatoru. Lai arī šī gada Apple iPhone 6s prezentācija neizraisīja tīmeklī tik lielu kņadu kā pagājušā gada Apple iPhone 6 un iPhone 6 Plus, tomēr vēl arvien ir pilnīgi skaidri zināms uzvarētājs – kamēr pie Apple veikaliem pulcēsies iPhone 6s fani un viedtālrunis tiks pirmajās dienās pārdots miljonos eksemplāru, Sony mocīsies ar sava flagmaņa Xperia Z5 Premium pārdošanu un varbūt pat novešanu līdz gatavai stadijai.

    Sony Xperia Z5 sērija un 4K ekrāna flagmanis Xperia Z5 Premium pirmo oficiālo parādīšanu plašākai publikai piedzīvoja IFA 2015 ietvaros Berlīnē, bet tur Xperia Z5 Premium bija novietots stikla būrī, tāpēc daudzi uzskata, ka viedtālrunis vēl nav pabeigts un gaida sava sapņu prinča skūpstu, lai mostos no dziļā miega.

    Reklāma

    Samsung arī nespēj noturēties un Twitter izvietots aicinājums skatīties jau šobrīd pieejamā Galaxy S6 edge+ iegādes virzienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    11.09.2015 10:55

    Skaudība traka lieta :)

    11.09.2015 11:48
    Reply to  davfreim

    Viens no septiņiem nāves grēkiem!

    Egleskoks
    11.09.2015 19:34
    Reply to  Artis Abols

    Ko var ar debīlo kristiešu murgojumiem ņemties – “nāves grēkiem” – ne tur nāve, ne tur grēki, skaudība vienkārši ir muļķīgi smieklīga padarīšana ;)

    Kristaps Pūtelis
    12.09.2015 11:57
    Reply to  Egleskoks

    Humora izjūtas trūkums arī ir diezgan smieklīga padarīšana :D

    Reklāma