Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung noliedz darba vietu samazināšanu, gatavojas jauniem izaicinājumiem

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ klīda baumas, ka Samsung varētu drīzumā atlaist aptuveni 10% no darbiniekiem, jo pēdējie pāris finanšu ceturkšņi bijuši negaidīti neveiksmīgi. Vakar Samsung nākuši klajā ar paziņojumu, ka baumām neesot pamata, tomēr aptuveni 10% darbinieki tikšot pārcelti citos amatos, iespējams, pat uz citām darba telpām uzņēmuma iekšienē. Tajā pašā laikā tiek runāts, ka Samsung spiežot gados vecākos darbinieku priekšlaicīgi pensionēties, kas tehniski neuzrādītos kā darbinieku atlaišana.

    Pēdējās satraucošās ziņas bija par Samsung plāniem Galaxy Note5 nepiedāvāt Eiropā, bet pēc plašajiem protestiem tīmeklī tomēr nolemts arī Eiropu aplaimot ar Galaxy Note5. Visticamāk, Galaxy Note5 pārdot Eiropā spiež arī Samsung peļņas kritums, kas gada otrajā ceturksnī sasniedza 37.5% pret iepriekšējo gadu. Lēto viedtālruņu tirgū Samsung izspiež Xiaomi un Meizu, bet dārgo premium tirgu ļoti strauji pārņem Apple.

    Reklāma

    Tikko saņemtas ziņas, ka Samsung uzsākuši veidot 6 GB RAM moduļus viedtālruņiem, kā arī tiekot strādāts pie Galaxy S7 viedtālruņu modeļiem. Nākamā gada sākumā gaidāmi divu izmēru Galaxy S7 modeļi, ražotājs saglabās esošās dizaina nianses un ielīmētu akumulatoru, bet atkal atgriezīšoties microSD pievienošanas iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma