Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijā pirmais virtuālo atrakciju parks VOLT vērs durvis 26. augustā t/c Mols

    Jaunākie raksti

    Jau rīt darbu sāks Baltijā pirmais virtuālo atrakciju parks VOLT. Līdz ar to bērniem no 7 gadiem un pieaugušajiem būs unikāla iespēja apvienot iepirkšanos ar aizraujošu piedzīvojumu un izbaudīt asas izjūtas amerikāņu kalniņos skaistākajās planētas vietās. Turklāt sajūtas būs tādas, it kā viss notiek īstenībā.

    VOLT ir ainavu krāšņums, jauna videotēlu paaudze un neticami piedzīvojumi mazākiem un lielākiem apmeklētājiem. Unikāla tehnoloģija ļauj izveidot pilnīgu klātbūtnes efektu. Atrakciju parkā VOLT Rīgā tiek izmantotas virtuālās realitātes ķiveres ar video brillēm un iebūvēto stereo sistēmu.    Pašlaik tā ir progresīvākā apkārtējās telpas imitēšanas tehnoloģija. Ķivere apstrādā visas galvas kustības ar ātrumu 1000 kadri sekundē un ar augstāko precizitāti, kas nav salīdzināma ne ar vienu 3D vai 4D kinoteātri.

    Reklāma

    Parka apmeklētājiem atliek tikai izvēlēties savu realitāti un atrakcijas veidu un doties pretī piecu minūšu aizraujošam piedzīvojumam!

    „Pašlaik VOLT ir piemērs tam, kā vienkopus var izmantot virtuālās realitātes tehnoloģijas izklaides jomā. Līdzīgi centri ir ļoti populāri lielākajos tirdzniecības centros Amerikā, Eiropā un Āzijā, bet Latvijā tāds vēl nav bijis. Mēs vēlamies, lai pēc iespējas vairāk rīdzinieku un pilsētas viesu varētu to izbaudīt, tāpēc visu septembri piedāvāsim 20% atlaidi atrakcijām,” skaidro projekta vadītājs Tomass Arno.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    25.08.2015 10:23

    Var jau nodarboties ar virtuālo….baudīšanu, bet var aizbraukt līdz tuvējiem atrakciju parkiem tepat kaimiņzemēs. Nebūs pasaules spicākās atrakcijas, bet īsts ir īsts. Savādāk no virtuālo kalniņu braucējiem izaug kibersportisti un gumijas sieviešu draugi :)

    Prusljix
    25.08.2015 10:33

    Šādā līmenī jebkurš var nopirkt Google cardboard par 5$ un “baudīt” mājās.
    Ja šis būtu līdzīgi kā 5D ar reāiem specefektiem (ūdeni, smaržu, vibrāciju utt) tad jā… bet šadā izpildījumā izskatās ļoti lēti.

    25.08.2015 10:55
    Reply to  Prusljix

    Būs jāmēģina piebraukt paskatīties uz to visu pasākumu. Man arī tāds ne pārāk nopietns priekšstats pagaidām.

    Ja runājam par 5D efektiem, tad ar smaidu atceros cik nenopietns bija Go Planet piedāvātais kino. Tagad tas iestādījums jau vismaz pusgadu ir ciet. Lapele pie durvīm vēsta, ka uz renovāciju. Bet nu necik nejūt, ka kāds tur kaut ko darītu.

    Kaspars
    25.08.2015 21:32

    vispār Go planet ciet ir vairāk, kā gadu, kopš 2014.gada jūlija, tur strādā tikai automazgātuve.

    25.08.2015 21:34
    Reply to  Kaspars

    Oi, vēl labāk. Āprāts, kā skrien laiks.

    Artanis
    25.08.2015 21:17
    Reply to  Prusljix

    Pilnīgi pievienojos – iepirkt pārīti Oculusu par 350$, lepni dēvēties par ‘virtuālo atrakciju parku’ un par 5 minūšu ‘baudījumu’ prasīt desmitnieku – īsts Latvijas līmeņa bizness..

    Rūdolfs Rancāns
    25.08.2015 21:14

    Šis video labāk piestāv: https://youtu.be/l3V8zeSljUU?t=1m26s

    Reklāma