Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 Endomondo izaicinājumā piedalījās 7 600 iedzīvotāji

    Jaunākie raksti

    “Tele2” izaicinājumā sadarbībā ar treniņu lietotni “Endomondo” piedalījās vairāk nekā 7 600 iedzīvotāji, kuri centās paveikt uzdevumu – jūlija laikā desmit un vairāk stundas pavadīt sportojot.

    “Priecājamies, ka vairāki tūkstoši iedzīvotāji visā Latvijā atsaucās mūsu aicinājumam sportot un izmantot “Tele2” plašā 4G tīkla priekšrocības! Lietojot telefonā treniņu un fitnesa aplikācijas, var ērti sekot līdzi treniņu gaitai un sasniegtajiem rezultātiem, un tā kā treniņa laikā telefons ir līdzi var arī vienlaicīgi klausīties mūziku. Aplikācijas, mūzikas straumēšanu un citas tehnoloģiju iespējas nodrošina zibenīgais “Tele2” 4G internets, kas ir pieejams jau 90% iedzīvotāju,” saka “Tele2” produktu direktors Didzis Solims.

    Reklāma

    No vairāk nekā 7 600 iedzīvotājiem, kuri piedalījās “Tele2” “Endomondo” izaicinājumā, gandrīz 2 000 ir sekmīgi izpildījuši tā uzdevumu un jūlija laikā sportojuši desmit un vairāk stundas. Visiem uzvarētājiem “Tele2” dāvā 2GB zibenīgā “Tele2” 4G interneta. Treniņu lietotne “Endomondo” uzvarētājiem ir nosūtījusi e-pastu ar norādēm par balvas saņemšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma