Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft veido Arrow palaidēju Android operētājsistēmai

    Jaunākie raksti

    Android spožums un dažreiz arī posts ir operētājsistēmas pielāgošanas iespējas, turklāt ne katru dienu kāds tehnoloģiju milzis iepazīstina pasauli ar savu skatījumu uz Android pielāgojumiem. Lai arī Microsoft ir viens no lielākajiem Google konkurentiem, tomēr no Microsoft ik pa laikam sagaidām interesantas un pat unikālas Android lietotnes.

    Arrow Launcher (palaidējs) šobrīd vēl ir beta stadijā, bet to var katrs pats izmēģināt “uz savas ādas”. Kā to izdarīt – meklē zemāk. Arrow Launcher nav Metro saskarnes klons, faktiski palaidējs neizskatās vispār pēc Microsoft roku darba. Arrow Launcher paredzēts viedtālruņa vienkāršotai un ātrai izmantošanai, bet to diemžēl nebūs iespējams vizuāli pielāgot. Palaidēju paredzēts uzstādīt un lietot, nevis spēlēties ar vizuālām niansēm.

    Reklāma

    Arrow Launcher ar savām iespējām nedaudz atgādina Nokia Z Launcher, jo arī Microsoft vēlējies uzsvērt viedierīces lietojamību un ātru piekļūšanu lietotnēm. Arrow Launcher izmēģināt vari piesakoties Google+ Arrow Launcher beta testētāju grupā un lejupielādējot Arrow Launcher datni.

    arrow-launcher 1 Clipboard01

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    28.07.2015 13:17

    kas ir palaidējs, sākuma ekrāns? ms flīžu vietā zaļrobota ikonas?

    Ksspars Lccis
    28.07.2015 14:41

    tas ir vēl viens draņķis pa virsu visam, kas tev telefonā, kura dēļ viss sāk kārties un noēd resursus… :D

    Jānis Lāčaunieks
    29.07.2015 08:17
    Reply to  Ksspars Lccis

    Ja nu vienīgi Tu nenovāc to drazu, kuru nelieto ;)

    Reklāma