Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia Z Launcher pieejams visiem interesentiem Play veikalā

    Jaunākie raksti

    Nokia N1 planšetdators ir pirmā viedierīce, kas jau no rūpnīcas nāks ar Nokia Z Launcher. Nokia Z Launcher ir Android palaidējs, kas ilgu laiku bija pieejams izstrādātāja mājas lapā, bet nu kopā ar Nokia N1 planšetdatora izziņošanu, nonācis arī Google Play veikalā. Nokia Z Launcher vēl arvien ir uzskatāms par beta stadijas aplikāciju.

    Nokia Z Launcher dzīvo savu mazo dzīvīti pats, mainot izskatu un funkcijas atkarībā no diennakts laika. Tāpat lietotājs var palaist vai atrast vēlamo aplikāciju tikai uzsākot ar pirkstu ekrānā izzīmēt nosaukuma sākuma burtu. Šo funkciju der pamēģināt!

    Reklāma

    Publiskā Nokia Z Launcher beta versija ir sakārtota – tai ir uzlabota ātrdarbība, iepriekšminēto burtu atpazīšana, kā arī vairākas citas Nokia Z Launcher pamata funkcijas. Nokia Z Launcher tagad atbalsta viedierīces, kurām ir atvērtas root pieejas tiesības. Nokia Z Launcher ir bez maksas, katrs pats to var uzstādīt un izmēģināt. Tiešsaistes adrese, kā jau ierasts, meklējama pie Avota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    19.11.2014 11:16

    Varbūt pirms dažiem gadiem šis Nokia launčeris būtu inovatīvs, bet tagad ir daudz efektīvāki un ērtāki pieejami. Šķiet esmu izmēģinājis visus populārākos, un par labāko atzīstu Smart Launcher Pro.

    19.11.2014 11:22

    Es nesmādēju Google Now launcher un šim ir feina ideja.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeroteam.zerolauncher

    Reklāma