Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon atzīmē 110 miljonu maināmo EF objektīvu izgatavošanu

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ Canon paziņoja, ka ar uzņēmuma 110 miljonā EF sērijas maināmo objektīvu [1] EF 11-24mm f/4L USM īpaši plata leņķa tālummaiņas objektīva izgatavošanu, ir sasniegts jauns pagrieziena punkts objektīvu ražošanā.

    Canon populāro EF sērijas maināmo objektīvu ražošana tika uzsākta 1987. gada martā, uzņēmuma Utsunomijas ražotnē, līdz ar pirmās Canon EOS sērijas SLR fotokameras izstrādi. Kopš tā laika nemitīgi ir pieaudzis globālais pieprasījums un plašais klientu atbalsts Canon EOS ražojumiem un objektīviem. Lai apmierinātu pieprasījumu, Canon ir paplašinājis ražošanu četrās ražotnēs, ieskaitot Canon Inc. Taivānā, Canon Opto (Malaizijā) Sdn. Bhd. Malaizijā un Oita Canon Inc. Japānas dienvidos.

    Reklāma

    Visu pastāvēšanas laiku Canon turpinājis virzīt attēlveidošanas industriju, kā pirmais ieviešot dažādas inovācijas, [2] piemēram, ultraskaņas motoru (USM) izmantošanu objektīvos, attēlu stabilizācijas (IS) tehnoloģiju, vairākslāņu difrakcijas optisko (DO) elementu un Subwavelength Structure pārklājuma (SWC) pret atspīduma tehnoloģiju.

    Canon 110 miljonā EF objektīva EF 11-24mm f/4L USM, kas pirmo reizi laists klajā 2015. gada februārī, fokusa attālums ir 11 mm, kas palīdz iegūt pasaules platāko skata leņķi [3].  Šis objektīvs var lepoties ar no jauna izstrādātu optisko struktūru, un tas ir aprīkots ar trim asfēriskajām lēcām, kas attēla kvalitāti padara nevainojamu un nodrošina minimālu deformācijas pakāpi.

    Canon plašajā EF objektīvu sērijas klāstā šobrīd ir 71 modelis, ieskaitot EF Cinema objektīvus digitālajai kinematogrāfijai. Canon turpinās izstrādāt daudzveidīgas attēlveidošanas tehnoloģijas, pamatojoties uz savām pamata tehnoloģijām, tādējādi tiecoties ražot izcilas, uzticamas kameras un objektīvus, kā arī atbalstot foto un video attēlveidošanas kultūras izaugsmi. Canon klāsts apmierina visdažādāko fotogrāfu vajadzības – no pirmās reizes lietotājiem līdz pat prasmīgiem amatieriem un profesionāļiem.

    [1] 2015. gada 8. jūlijā
    [2] Maināmiem SLR un kompaktsistēmu kameru objektīviem
    [3] 2015. gada 8. jūlijā, pamatojoties uz Canon pētījumu. Izņemot Fisheye objektīvus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis V
    12.07.2015 16:53

    Jautājums zinātājiem, kurš no pašreizējiem objektīviem, ir sakarīgs video uzņemšanai? Par adekvātu cenu.

    Ksspars Lccis
    12.07.2015 22:43
    Reply to  Jānis V

    nu kas tas par jautājumu… kas ir sakarīgs? kas ir video? mājas porno? bērni jūrmalā? ar autofokusu vai bez? spēj griezt līdzi asuma gredzenu kustīgam objektam?

    Jānis V
    12.07.2015 22:53
    Reply to  Ksspars Lccis

    Nelieliem video rullīšiem. Ar autofokusu un platiem apskates leņķiem. Lai arī nebūtu jāskatās miglu bilde, filmējot kustīgus objektus.

    Ksspars Lccis
    13.07.2015 08:07
    Reply to  Jānis V

    tas, cik asi būs kustīgie objekti ir atkarīgs no kameras autofokusa sistēmas. Ja tu redzi kādu normālu video – es nemaz nerunāju par videoklipiem vai filmām – tur autofokuss nav stāvējis i ne kilometra attālumā.

    Jānis V
    13.07.2015 16:38
    Reply to  Ksspars Lccis

    Liels paldies, par izsmeļošo atbildi.

    Kaspars
    13.07.2015 21:32
    Reply to  Jānis V

    Canon 70D ar STM objektīvu būs diezgan labs priekš mājas video.

    Rūdolfs Rancāns
    12.07.2015 19:45

    Tīri intereses pēc, cik no tiem 110 miljoniem ir 18-55 kiti? :)

    Reklāma