Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC izziņo otrā ceturkšņa finansu neveiksmes

    Jaunākie raksti

    HTC tikko izziņojuši vērā ņemamus zaudējumus gada otrajā ceturksnī, tomēr tika gaidīts, ka tie būs vēl iespaidīgāki. Jau bija zināms, ka HTC nemaz nav veicies ar pārdošanas apjomiem un jaunais HTC One M9 arī ir pamatīga vilšanās gandrīz visos parametros. Tiek atklāts, ka HTC pēdējo trīs mēnešu laikā zaudējuši ap 166 miljonus ASV dolārus.

    Ierasts, ka gada otrais ceturksnis pat HTC nometnē parasti ir veiksmīgs, bet šogad tas izvērsies katastrofā. Iespējams, ka šādi turpināsies viss atlikušais gads un Ziemassvētki būs jāpavada skalu gaismā un ar žagariem dāvanu vietā.

    Reklāma

    lejupielāde

    Pagājušajā gadā HTC pat spēja uzrādīt nelielu peļņu, tika pat cerēts, ka 2015. gadā HTC ar jaunu viedtālruņu modeļu izlaišanu spēs nostāties atkal uz kājām, tomēr One M9 pievīla nenormāli neveiksmīgais Snapdragon 810 procesors un kameras darbība, kas atkal ražotāju atsvieda zaudētājos. Tiek lēsts, ka One M9 pārdošanas apjomi ir par 43% zemāki par One M8 sniegumu.

    HTC klientus paspēja paņemt Samsung ar veiksmīgajiem Galaxy S6 un S6 edge modeļiem, bet lētāku tirgus segmentu iekaro Xiaomi, Meizu un neskaitāmi citi viedtālruņu ražotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kristaps
    06.07.2015 21:03

    Paši izlaiž m.slus un tad brīnās kapēc nepelna….. Sorry bet M9 ir 2012-2014 gada cienīgs flagmenis nevis 2015/16 gada…. ‘vidus klase’ ar neizteiksmīga un diezgan padārga…. Pirms gadiem bija tiešām kvalitatīva un inovatīva kompānija, tagad pārkopē savus priekšgājējus un pasniedz, kā jaunu produktu.
    Tā ir… vecu vecaus sakāmvārds – kas augstu kāpj, tas zemu krīt! ;)

    Uldis M.
    07.07.2015 11:21

    ka nav jau ko pirkt no HTC – kur tad viņi lai salasa peļņu… nav vairs viņiem veiksmīgu viedtālruņu modeļu uz ko tautai pavilkties…

    Reklāma