Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2” sāk nodrošināt 4G viesabonēšanā Eiropas valstīs

    Jaunākie raksti

    No šodienas, 19. jūnija, “Tele2” nodrošina 4G tīklu viesabonēšanā vairākās Eiropas valstīs – Lielbritānijā, Čehijā, Grieķijā, Igaunijā, Īrijā, Lietuvā, Portugālē un Zviedrijā. Tas nozīmē to, ka pusei Latvijas iedzīvotāju, kas ir “Tele2” klienti, ceļojot uz šīm Eiropas valstīm ir pieejams zibenīgais 4G internets telefonā. “Tele2” ir pirmais mobilo sakaru operators, kas Latvijas iedzīvotājiem nodrošina 4G tīklu viesabonēšanā.

    “Priecājamies, ka esam sarūpējuši vairākas lieliskas iespējas iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kuri ceļo. Pirmkārt, ar pakalpojumu “Datu pakas internetam telefonā ārvalstīs” vairs nav jāmaksā par katru megabaitu, bet ir iespēja izdevīgi iegādāties datu apjomu. Otrkārt, sākām piedāvāt pirmo tarifu plānu Baltijas valstīm “Baltija”, lai klienti varētu neierobežoti zvanīt un sūtīt īsziņām un lietot mobilo internetu 2GB apjomā. Un šodien ar gandarījumu paziņojam, ka nodrošinam zibenīgo 4G internetu viesabonēšanā vairākās Eiropas valstīs! Lai arī jau šobrīd “Tele2” ir labākā izvēle tiem, kuri ceļo, mēs turpināsim attīstīt piedāvājumu un jau tuvākajā laikā klientiem piedāvāsim 4G tīklu viesabonēšanā arī citās valstīs, kur tas ir pieejams,” saka “Tele2” tehniskā direktore Līga Krūmiņa.

    Latvijas iedzīvotāji un uzņēmēji, “Tele2” klienti, visvairāk mobilo internetu viesabonēšanā lieto tieši kaimiņvalstīs Igaunijā un Lietuvā, turklāt ar strauju pieaugumu – gada laikā strauji palielinājies veikto zvanu skaits, savukārt interneta patēriņš audzis 11 reizes jeb par 1019%.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    19.06.2015 12:23

    Papētīju tos Ārvalstu tarifus. Nu vot pasakiet man lūdzu, kāda jēga no LTE, ja datu plāni ir pa 30-150MB (cenas ar līdz 12,99 EUR)? Ko ar to LTE tur darīt? Lētāk jau vietējo karti nopirkt…

    Kad cilvēki beidzot pārstās rakstīt nepareizi procentus – nav 1019%! Ir vai nu 100% vai mazāk.

    Artanis
    18.07.2015 12:58
    Reply to  Žans

    Kā naglai uz galvas – tie viesabonēšanas tarifi ir vienkārši neadekvāti. Jau sen aiz muguras tie gadi, kad tos pašus epastus sūtīja plaintextā, un ar 50MB varēja mēnesi komandējumā izvilkt. Tagad vidējais e-pasts ar Word/PDF pielikumu sver pāri megabaitam, online navigācija tērē ap 1MB 5 minūtēs, un vidējā mājaslapa sver ap ~2MB vienreizējai aplūkošanai. Tie 150MB iztērējas burtiski pusstundas laikā, ar 4G tagad pat 5 minūšu laikā.

    Mareks
    20.06.2015 02:57

    Tele2 slepenais attīstības plāns 2015.gadam:
    1) 4G Latvijā tā normāli neieviešam, bet vienīgie to piedāvājam viesabonēšanā, jo visi jau tāpat brauc prom un LV jau īsti nav vērsts neko attīsīt
    2) Turpinam reklamēt Zelta Zivtiņu ar bārdainiem bezdarbniekiem, jauniešiem patiks!
    3) Izkrāsojam bomžiem tuneli uz tirgu, arī tur reklamējam Zelta Zivtiņu
    4) Ieviešam visādas nevienam nevajadzīgas starptautiskās zvanu pakas
    5) Investīcijas tīkla uzlabošanā atliekam uz 2020.gadu
    6) Turpmāk reklāmrakstos pirms 4G vienmēr lietojam vārdu “zibenīgs”
    7) Safilmējam kaudzi ar jēlām reklāmām par ietaupīto naudu no investīciju atlikšanas

    Artanis
    18.07.2015 12:59
    Reply to  Mareks

    Made my day, paldies – trāpīgi un smieklīgi. :)

    Reklāma