Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2 Shared Service Center” paplašina darbību, pārņemot finanšu ārpakalpojumu funkciju no “Tele2 AB” Zviedrijā

    Jaunākie raksti

    “Tele2 AB” grupa paziņo, ka būtiski paplašina sava informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju (IT&T) ārpakalpojumu centra “Tele2 Shared Service Center” darbību Latvijā. Turpmāk “Tele2 Shared Service Center” bez IT&T pakalpojumiem nodrošinās arī finanšu pārvaldību, kas līdz šim bija “Tele2 AB” grupas viena no darbības funkcijām Zviedrijā.

    “Tele2 Shared Service Center” 460 darbinieki birojā Rīgā nodrošina IT&T pakalpojumus visiem “Tele2 AB” grupas uzņēmumiem deviņās valstīs – Austrijā, Horvātijā, Igaunijā, Kazahstānā, Latvijā, Lietuvā, Nīderlandē, Vācijā un Zviedrijā.

    “Mūsu mērķis ir “Tele2 Shared Service Center” izveidot par multifunkcionālu ārpakalpojumu centru un finanšu pārvaldības funkcijas pievienošana ir būtisks solis šī mērķa sasniegšanā. Esmu pārliecināta, ka kopīgiem spēkiem ar Latvijas EY ekspertiem mēs izveidosim pasaules līmeņa finanšu ārpakalpojumu centru,” saka “Tele2 AB” grupas finanšu direktore Alisone Kirkbī (Allison Kirkby).

    “Tele2 Shared Service Center” ir ne tikai nozīmīgs uzņēmums “Tele2 AB” grupas veiksmīgā darbībā deviņās valstīs, bet arī vadošais uzņēmums IT&T ārpakalpojumu jomā Latvijā. “Tele2 Shared Service Center” ir lielisks piemērs tam, ka Latvija var kļūt par ārpakalpojumu centru lieliem starptautiskiem uzņēmumiem,” saka “Tele2 Shared Service Center” vadītājs Kims Henriks Leandersons (Kim Henrik Leandersson).

    EY Latvijā (agrāk “Ernst & Young”) ir “Tele2 AB” grupas vietējais partneris finanšu pārvaldības centra attīstīšanā Rīgā un nodrošina pasaules līmeņa finanšu un grāmatvedības apmācības.

    Nauris Kļava, EY Vadības konsultāciju departamenta direktors: ““Tele2 “Shared Service Center” Latvijā atbalsta visu “Tele2 AB” grupas darbību, un “Tele2 AB” lēmums attīstīt tajā arī finanšu pakalpojumu funkciju apliecina Latvijas ekonomikas potenciālu veidot pasaules līmeņa un uz zināšanām balstītu pakalpojumu piedāvājumu. Mēs esam lepni piedalīties šajā projektā, kura ietvaros EY nodrošinās grāmatvedības, finanšu un vadības konsultāciju kompetences, kā arī atbalstīs pakalpojumu centra darbiniekus jauno funkciju ieviešanas laikā. Šis projekts ir piemērs inovatīvai un radošai pieejai partnerattiecību veidošanā, kas darba gaitā rada ieguvumus abām pusēm un pozitīvas sinerģijas. Esmu pārliecināts, ka šis projekts sniegs nozīmīgu, pozitīvu ieguldījumu gan “Tele2 AB” grupas uzņēmumiem, gan Latvijas ekonomikai kopumā.”

    Pievienojot finanšu pārvaldības funkciju, “Tele2 Shared Service Center” nodrošinās efektīvus finanšu darījumu apstrādes pakalpojumus visiem “Tele2 AB” grupas uzņēmumiem, savukārt “Tele2 AB” grupa ar šādu soli cer panākt ievērojamus darbības un finansiālos ieguvumus.

    Pērn “Tele2 Shared Service Center” apgrozījums bija 12,4 miljoni eiro, kas ir par 30% vairāk nekā 2013. gadā, savukārt peļņa sasniedza 497 178 eiro, kas ir kāpums par 25%, salīdzinot ar 2013. gadu.

    “Tele2 Shared Service Center” pieder “Tele2 AB” grupai un Latvijā darbojas kopš 2004. gada. “Tele2 Shared Service Center” ir Latvijā vadošais uzņēmums IT&T ārpakalpojumu jomā, un šogad uzņēmums plāno strauji paplašināt darbību un uzsākt pakalpojumu sniegšanu arī citiem klientiem ārpus “Tele2 AB” grupas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma