Web Analytics
More
    Reklāma

    Oculus parāda pabeigtas virtuālās realitātes brilles un vairākas spēles

    Jaunākie raksti

    Oculus Rift ir pamatīgā noslēpumā turēts produkts. Iepriekš bijām redzējuši pāris presei paredzētas bildes un šonedēļ internetā bija pieejami daži noplūduši virtuālo briļļu attēli, bet vakar tika oficiāli prezentētas Oculus Rift virtuālās realitātes brilles, kas paredzētas pārdošanai gala lietotājiem. Ražotājs norāda, ka virtuālās realitātes brilles būs pieejamas pircējiem tikai 2016. gada pirmajā ceturksnī.

    Rift virtuālās realitātes brilles tiks komplektētas kopā ar Xbox One bezvadu vadības pultīm, kas ir daļa no Oculus un Microsoft partnerības darījuma. Prezentācijas ietvaros Oculus pārstāvji neatklāja sīku tehnisku informāciju par Rift virtuālās realitātes brillēm. Tika minēts, ka brillēm būs diezgan augsta, bet ne ideāla izšķirtspēja.

    Reklāma

    Pirmās Oculus Rift virtuālās realitātes brilles tika piegādātas izstrādātājiem 2013. gada pavasarī, bet plašam patērētāju lokam tās vēl arvien nav pieejamas. Tiek apgalvots, ka izsūtītas jau 100 000 izstrādātājiem paredzētās virtuālās realitātes brilles. Pirmo reizi virtuālās realitātes brilles varēja apskatīt janvārī CES 2014 laikā.

    Oculus un Samsung kopdarbs Gear VR izmanto viedtālruņa ekrānu, lai parādītu attēlu. Tiek ziņots, ka Galaxy Note 4 ekrāns nav ar pietiekami lielu izšķirtspēju, lai ideāli apkalpotu lietotāju prasības.

    Rift virtuālās realitātes briļļu pircēji tiks vilināti ar vairākām spēlēm, kuru skaitā ir zinātniskās fantastikas lidošanas simulators Eve Valkyrie, RPG tipa spēle Chronos un izdzīvošanas spēle Edge of Nowhere. Plašāka informācija par Rift virtuālās realitātes briļļu spēlēm gaidāma E3 elektroniskās izklaides izstādē nākamajā nedēļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Sponge
    12.06.2015 13:15

    Youtube’eri jau labu laiku izmanto Oculus Rift. Prieks, ka drīz arī parastiem mirstīgajiem būs iespēja tikt pie šāda brīnuma

    Lauris Špats
    16.06.2015 17:10

    Es tik aizdomājos – atceraties, bērnībā teica – nesēdi tik tuvu televizoram, acis sabojāsi! :) Acīmredzot, šis teikums pie noteiktas izšķirtspējas un refresh rate kļust aplams..!? Ir kāds medicīnisks izskaidrojums kādam?

    Reklāma