Web Analytics
More
    Reklāma

    Computex parādīts saliekams viedpulkstenis

    Jaunākie raksti

    Computex izstādes laikā Taivānā uzņēmums Block Wearable izziņojis interesantu viedpulksteņa konceptu, kas ir nedaudz līdzīgs Google Project Ara saliekamajiem viedtālruņiem. Block Wearable pieļauj pilnībā pielāgot pulksteņa izskatu un iespējas, tādējādi pārspējot ierastos viedos pulksteņus, kas piedāvā vien nomainīt siksniņu un digitālās ciparnīcas izskatu. Block Wearable pulkstenis tapis sadarbībā ar Qualcomm un to darbina Snapdragon 400 procesors.

    Block Wearable pulksteņa darbību nodrošina pielāgota Android Lollipop operētājsistēmas versija, bet pats viedais pulkstenis būs savietojams ar Android un arī iOS viedierīcēm. Block Wearable pulksteņa pamatā būs ar apaļu ekrānu apveltīta galvenā detaļa (pats pulkstenis), kas sevī iekļauj arī Bluetooth, Wi-fi, mikrofonu, kustību sensorus un akumulatoru.

    Reklāma

    Papildus Block Wearable pulksteņa galvenais modulis būs papildināms ar dažādiem citiem moduļiem. To skaitā būs e-ink papildus ekrāns, vairāki akumulatoru bloki, GPS modulis, bezkontaktu maksājumu moduļi, neliels LED gaismas avots, kā arī daudzi citi moduļi, kas tiks izziņoti nākotnē.

    Block Wearable pulkstenis tiks veidots sadarbībā ar kādu no publiskā finansējuma kampaņu uzturētājiem un precīzāka informācija par Block Wearable pulksteni gaidāma šovasar.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mairis Kļaviņš
    09.06.2015 17:02

    Ko darīs tievo roku īpašnieki, kas gribēs salikt visas iespējamās funkcijas?
    Bet koncepts un izpildījums izskatās kārdinošs…

    Reklāma