Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon strādā pie ambiciozas PC videospēles

    Jaunākie raksti

    Globālais e-komercijas gigants Amazon vairs nav tikai dažādu produktu lielveikals. Uzņēmums veiksmīgi tirgo arī e-grāmatas, serveru pakalpojumus un savā paspārnē pat ir izveidojis filmu un videospēļu departamentus.

    Business Insider ziņo, ka Amazon šobrīd aktīvi strādā pie ambicioza PC videospēles projekta un kopā vāc izstrādātāju komandu. Par to liecina darba sludinājums portālā Gamasutra. Sludinājumā norādīts, ka komandā jau savākti profesionāļi, kas strādājuši pie tādām spēlēm kā Portal, World of Warcraft, BioShock, Half Life 2, Left for Dead, Dota 2, Halo, Infamous, Shadows of Mordor un The Last of Us.

    Reklāma

    Kāpēc Amazon ir interesants videospēļu bizness? Atbilde meklējama faktā, ka šāds projekts var lieti noderēt citu savu biznesu attīstīšanai. Videospēle izmantos Amazon mākoņservisu (Amazon Web Services) un videospēļu video straumēšanas sociālo tīklu Twitch (ko Amazon pirms gada nopirka par 970 miljoniem dolāru). Amazon arī piemin, ka topošajam projektam tiks izmantota inovatīva tehnoloģija, kas radikāli uzlabos pašu spēlēšanu. Iespējams, tas ir saistīts ar kādu videospēļu straumēšanas tehnoloģiju, kas ļautu to darbināt uz dažādām ierīcēm. Nav aiz kalniem gada lielākais notikums videospēļu pasaulē – E3 konference – iespējams, tur uzzināsim vairāk par šo Amazon projektu.

    Līdz šim no Amazon videospēļu nodaļas (Amazon Game Studios) klajā nākušas tikai mobilās spēles, kas paredzētas spēlēšanai no Amazon mobilajām ierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma