Web Analytics
More
    Reklāma

    HERE Maps jauninājums piedāvās “miljoniem uzlabojumus”

    Jaunākie raksti

    Vakar Nokia izziņoja svaigākos HERE Maps iOS, Android un Windows Phone lietotņu jauninājumus, kas atnesīs vairākus būtiskus papildinājumus. Nokia norāda, ka to skaits burtiski mērāms miljonos, tāpēc katra papildinājuma nosaukšana ir neiespējama. HERE Maps jaunākā versija ar uzlabojumiem jau pieejama lietotņu veikalos.

    HERE Maps būtiski uzlabota sabiedriskā transporta informācija abos Ameriku kontinentos, Jaunzēlandē, Eiropā un Austrālijā. Pievienotas jaunas Āfrikas kartes ar uzlabotu detalizāciju un precīzākiem navigācijas norādījumiem. Nokia papildinājusi smago automašīnu šoferiem būtisku informāciju par ierobežojumiem attiecībā uz kravas auto – augstuma un pieļaujamā svara norādēm.

    Reklāma

    Nokia HERE Maps var uzskatīt par labāko Google Maps alternatīvu, turklāt Nokia HERE piedāvā pilnas bezsaistes iespējas, kas nav pieejamas lielai daļai konkurentu. Nokia apsver sava karšu biznesa pārdošanu, lai uzlabotu savu kredītreitingu un vairāk spētu fokusēties uz sakaru tīklu biznesu. HERE karšu bizness tiek novērtēts vismaz 2.1 miljardu ASV dolāru vērtībā (citi avoti norāda, ka vismaz 4 miljardi dolāru) un tādējādi tam ir samazinājusies vērtība, jo 2008. gadā Nokia par 8.1 miljardu dolāru iegādājās karšu pakalpojumu sniedzēju Navteq Corp. uz kura bāzes tad arī tika izveidotas HERE kartes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    05.06.2015 11:36

    miljoniem uzlabojumu, ek, kādam laimīgajam Amerikā ir iespēja pirmajam uzsākt tiesvedību pret MS, lai segtu zaudējumus no morālās traumas ko izraisīja vilšanās dēļ nesaņemtajiem miljons uzlabojumiem.

    Tā teikt, miljons dolāru varētu kompensēt nesaņemto uzlabojumu miljonu :)

    KKTK
    05.06.2015 12:36

    “iegādājās karšu pakalpojumu sniedzēju Navteq Corp” – ak tad no turienes viņiem pēkšņi uzradas tik labas kartes. Būs jāuzinstalē atkal, varbūt beidzot būs sataisījuši pašu navigācijas softu.

    Ksspars Lccis
    05.06.2015 14:50
    Reply to  KKTK

    kas Tev softam vainas? Tas vienmēr ir bijis labākais softs un tāds ir joprojām!

    KKTK
    05.06.2015 14:59
    Reply to  Ksspars Lccis

    Uzliec pāris waypointus – ļauj, lai softs sakārto tos pēc optimālākā maršruta. Ir, ja?
    Slēgšanas starp navigāciju, karti un meklēšanu arī bija caur p@kaļu. Bija, tāpēc jau uzliku tagadējo versiju testam. Navteq kartes pēc idejas rullē!

    Nettwerk
    05.06.2015 14:33

    Tas sen jau zinaams ir ka Nokia iegaadaajaas Navteq Corp. Here nav vienigais kas lieto Navteq kartes, ir veel Navigon, Garmin u.c.

    :)
    07.06.2015 11:17

    Navigacija vel aizvien vecas auzas.. pie standarta iestatijumiem uz berlini ved caur kaliningradu…

    vilnis salenieks
    09.06.2015 10:28

    Divas lietas kuras trūkst:
    1. Nevar here.com sagatavotos maršrutus un kolekcijas sinhronizēt ar telefonu (pirms kāda laika ši iespēja bija )
    2. Nevar telefonā maršrutam ievadīt papildpieturas punktus.

    šo divu iespēju trūkums padara telefona pielietošanu ceļojuma plānošanā bezjēdzīgu

    09.06.2015 10:41

    Tikko pamēģināju pats, favorīti smuki sinhronizējas starp ierīcēm (piemēram, starp Here.net un telefona aplikāciju). Papildpieturu punktu pievienošanas iespēju gan neatradu, bet žēl. Tas būtu noderīgi.

    vilnis salenieks
    09.06.2015 10:52

    hm, ari tikko pamēģināju – nu jā, tāpat kā līdz šim sinhronizējas tikai atsevišķas pieturas vietas, bet ne maršruti un arī kolekcijas nesinhronizējas.

    Ari @ https://help.here.com/wp8/maps/#q1893 pie Here Maps FAQ

    Can I sync routes between here.com and HERE Maps on my Windows Phone?

    ir atbilde:

    Unfortunately, this isn’t possible at the moment. However, you can sync your favourite places.

    09.06.2015 10:56

    Kolekcijas un atsevišķi favorītu punkti sinhronizējas. Pamēģināju Here.net izveidot jaunu favorītu punktu un testa kolekciju. Pēc mirkļa abi jau bija redzami arī telefonā (Android). Maršrutu sinhronizācijas gan nav.

    vilnis salenieks
    09.06.2015 11:10

    920 Lumia mistiski vēl neredzu Kolekciju sinhronizāciju – kas jau padarītu maaaazliet ērtāku to pieturpunktu mākoņa kautkādu menedžēšanu, nevis visi punkti vienā bezgalīgā alfabētiskā rindā

    Reklāma