Web Analytics
More
    Reklāma

    Lollipop sasniedz 12.4% izplatību Android viedierīcēs

    Jaunākie raksti

    Google tikko izziņojuši jaunāko Android operētājsistēmas izplatības statistiku, kas piedāvā izstrādātājiem nepieciešamo informāciju par aktuālajām operētājsistēmas versijām, un mēs varam nojaust aptuvenu jaunāko Android versiju tendences. Jau ierasts, ka Google ne pārāk veikli izdodas tikt galā ar Nexus viedierīču atjaunināšanu, ražotājiem ar savu modeļu operētājsistēmām iet vēl gausāk.

    Google atklāj, ka Lollipop operētājsistēma uzstādīta 12.4% aktīvo Android viedierīču, kas ir neliels kāpums pret pagājušā mēneša 9.7%. Visticamāk, šo pieaugumu nodrošināja Galaxy S6S6 edge un HTC One M9 nonākšana pie operatoriem, kā arī pāris modeļu atjaunināšana līdz Lollipop.

    Reklāma

    Piecus gadus senais Android 2.2 Froyo nepadodas un vēl arvien atrodams statistikā ar 0.3% no visām Android ierīcēm. KitKat ieņem pamatīgus 39.2% un tam seko Jelly Bean operētājsistēmas versija ar 37.4%. Tuvāko mēnešu laikā varam gaidīt, ka 0.1% slieksni pārkāps jaunā Android M operētājsistēmas izmēģinājuma versija, kas jau pieejama Nexus 5, Nexus 6 un Nexus 9.

    Dashboards   Android Developers

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    02.06.2015 13:21

    Kameer google atjauninaajumu politika nemainiisies tikmeer statistika paliks taada kaa ir.

    :-)
    02.06.2015 16:14

    Statistika ceļās dēļ iegādātām ierīcēm ar jau ustādītu Lollipopu

    Oligarhs
    03.06.2015 02:36

    Patīkama sajūta izmantot nexus 5 un vienmēr lietot visjaunāko operētājsistēmas versiju. :)

    Reklāma