Web Analytics
More
    Reklāma

    Google I/O 2015 parādīts strādājošs Project Ara testu modelis

    Jaunākie raksti

    Gandrīz neticami, bet Project Ara modulāro viedierīču projekts ir izkūņojies – no ļumīga, neglīta un vadiņu ieskauta priekšmeta tas kļuvis par gandrīz viedtālruni. Google I/O 2015 konferences ietvaros tika izrādīts strādājošs Project Ara viedtālrunis. Tika parādīts, ka Project Ara spēj darboties un pat tam var nomainīt moduļus bez viedtālruņa izslēgšanas.

    Daudziem par lielu pārsteigumu Google beidzot spēja parādīt strādājošu Project Ara viedierīci. Pagājušajā gadā tik labi ar Project Ara neveicās un tā parādīšana nebija dēvējama par lielu uzvaru. Šogad Project Ara viedierīcē veiksmīgi startējās Android operētājsistēma un bija iespējams nomainīt moduļus. Zemāk pat redzama fotogrāfija, kas uzņemta ar Project Ara viedtālruni.

    Reklāma

    Iespējams, ka izmantots izstrādes stadijā esošs Toshiba kameras modulis, bet Google sīkāku informāciju neatklāj.

    Jau šogad Project Ara testiem vajadzētu sākties Puertoriko, bet Google tā arī nav spējuši izziņot termiņu, kad Project Ara viedierīces būs iegādājamas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitālijs Sikuriņecs
    01.06.2015 22:36

    Pagaidām šis projekts izskatās pēc Wave, Google+, Google Glass – izziņo daudz par agru, pirms ir gatavs lietošanai parastajiem lietotājiem, kuri neko nejēdz, tikai pērk un lieto.

    Reklāma