Web Analytics
More
    Reklāma

    DrupalCamp Baltics šogad norisināsies 28. augustā Tallinā

    Jaunākie raksti

    Sestais ikgadējais Drupal profesionāļu un entuziastu DrupalCamp Baltics pasākums šovasar 28. augustā norisināsies Tallinā (Hotel Euroopa). Šī konference apvieno Drupal satura pārvaldības sistēmas un citu atvērtā pirmkoda risinājumu entuziastus no visām trīs Baltijas valstīm, kā arī Somijas, Zviedrijas u.c. tālākām valstīm. Pasākums norisinās jau kopš 2010. gada un paredzams, ka šogad to apmeklēs vairāk nekā 200 dalībnieki. Prezentācijas būs sadalītas vairākās sesijās, tāpēc šis pasākums būs interesants gan Drupal izstrādātājiem, dizaineriem un gala lietotājiem.

    Šī konference ir lieliska iespēja labāk iepazīt Drupal sistēmu, kas ir viena no populārākajām šāda veida sistēmām pasaulē, ko uztur vairāk nekā 1 miljons lietotāju un izstrādātāju komūna. Drupal izmanto tādas vietnes kā The Economist, Examiner.com, Harward University, Royal Mail un The White House.

    Reklāma

    Ja vēlies uzstāties konferencē, tad vari pieteikt savu prezentāciju. Konferences organizatori meklē interesantu projektu un risinājumu stāstus, kuros pielietots Drupal.

    Tāpat tagad ir īstais laiks, lai iegādātos DrupalCamp Baltics biļetes par īpaši izdevīgu cenu. Līdz 30. jūnijam biļetes cena tikai 25 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma