Web Analytics
More
    Reklāma

    Android M atnesīs iebūvētu pirkstu nospiedumu nolasīšanas atbalstu

    Jaunākie raksti

    Pasēdi un pāris mirkļus padomā par pieradumu pie viedierīcēm un to iespējām, jo tas viss taču ir tik pašsaprotams. Pirkstu nospiedumu lasītāji ir iezagušies viedtālruņu flagmaņos, tos lietojam un nemaz neiedomājamies, ka lasītāji no A līdz Z ir ražotāja izpildījums un tas attiecas arī uz programmatūras nodrošinājumu.

    Situācijai būtu jāmainās līdz ar Android M izziņošanu. Saņemtas norādes, ka jaunajā Android M operētājsistēmā jau būs iestrādāts vēl viens drošības risinājums – pirkstu nospiedumu lasītāja atbalsts. Android M izziņošana tiek gaidīta jau nākamajā nedēļā Google I/O konferences ietvaros.

    Reklāma

    Pirkstu nospiedumu lasītāja atbalsta nonākšana Android M nebūtu nekāds pārsteigums, jo jau iepriekš tika pieļauts, ka Nexus 6 bija paredzēta vieta atbilstošam sensoram. Google pagājušajā gadā ar Android Lollipop ļāva interesentiem iepazīties pirms operētājsistēmas gala versija nonāca pie ražotājiem. Protams, pirkstu nospiedumu lasītāja atbalsts ir konstatējams tikai kopā ar saderīgu Nexus viedtālruni, bet nevienam Nexus sērijas viedtālrunim lasītāja sensora nav. Iespējams, ka kāds no nākotnes Nexus saņems pirkstu nospiedumu lasītāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma