Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple noskauž Nexus 6 pirkstu nospiedumu lasītāju

    Jaunākie raksti

    Apple 2012. gadā iegādājās AuthenTec – labāko pirkstu nospiedumu lasītāju tehnoloģiju izstrādātāju. Bet šis bija divu zaķu šāviens, jo vienlaikus Google un tobrīd vēl tālā nākotnē plānotais Nexus 6 tika atstāti bez pirkstu nospiedumu lasītāja. Šo informāciju atklājis Deniss Vudsaids (Dennis Woodside), bijušais Motorola izpilddirektors.

    Pat paskatoties uz Nexus 6 aizmugures vāka noformējumu var pateikt, ka tur kaut kas trūkst. Iegremdētais Motorola logotips tā vien prasās pēc funkcionalitātes, nevis tikai izskata nianses. Apple iegādājās labāko pirkstu nospiedumu tehnoloģiju, kas Motorola atstāja ar garu degunu. Diemžēl otrs labākais ražotājs vēl nebija ne tuvu ticis klāt AuthenTec iespējām un sekas ir vērojamas citu ražotāju produkcijā. Neviens pirkstu nospiedumu lasītājs viedtālrunī nestrādā tik precīzi kā Apple iPhone.

    Motorola ir izdarījusi pareizi, neskrienot līdzi dažu Android viedtālruņu ražotāju trakumam, uzstādot diskutablas kvalitātes pirkstu nospiedumu lasītāju. Samsung izmantotie jau sāk lēnām kļūt precīzāki, tomēr vēl arvien tos ikdienā ir neiespējami pielietot. Vienīgais lietojamais, manuprāt, ir Huawei Ascend Mate7 pirkstu nospiedumu lasītājs, bet arī tam ir kur augt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Vjaksa
    26.01.2015 19:07

    Nu nezinu gan, esmu lietojis kādu mēnesi Huawei mate7 un pirkstu nospiedumu lasītājs bija ļoti precīzs un ātrs. Pilnīgi ar neko neatpaliek no Apple!

    aigi
    26.01.2015 20:06

    Nu šoreiz gan Arti, tev nepiekritīšu. Mate7 strādā tik pat labi kā Apple, mēs pat ar kolēģiem testējām, kurš ātrāks un kcik precīzi jāpieliek pirksti. Rezultāti bija identiski, Huawei ir labi pastrādājis. Pie tam 100 reizes ērtākā vietā kā iPhone.

    27.01.2015 09:38
    Reply to  aigi

    Ērtāka vieta – jā. Darbība – kaut kas 100% labi nebija, tagad vairs nespēju atsaukt atmiņā kas tieši.

    kazas
    26.01.2015 21:44

    Samsung galaxy s5 nospiedumu lasītājam ar nav ne vainas, strādā bez aizķeršanās, jo reģistrēju savu pirkstu divas reizes un tagad nav nekādu problēmu

    26.01.2015 22:17

    Savulaik, kad testēju Samsung Galaxy S5, tad ļoti spļaudījos par šīs ierīces pirkstu nospiedumu lasītāju. Pirmkārt, tas bija briesmīgi neprecīzs (iespējams, tagad ar programmatūras atjauninājumiem situācija ir uzlabojusies) un, otrkārt, neērti lietojams, jo telefons liels un grūti tik zemu novilkt īkšķi pie reizes nenometot telefonu zemē. iPhone (5s) vismaz pats ir mazāks, tāpēc tas nav tik kritiski.

    Huawei Ascend Mate7 man tīri labi patika sensora novietojums un tā darbības precizitāte man šķita tīri OK.

    Reklāma