Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon Latvijā prezentē jaunas ierīces un iedvesmo jaunatklāt pilsētu

    Jaunākie raksti

    Canon 14. maijā iepazīstināja ar savu jaunāko produktu klāstu Latvijas tirgū, tai skaitā Canon EOS M3, EOS 5DS R, EOS 750D, EOS 760D kamerām, fotoattēlu uzglabāšanas ierīci Canon Connect Station CS100 un jauno EF 50mm f/1.8 STM objektīvu.  Canon šī gada aicinājums visā pasaulē ir paskatīties uz savu pilsētu un sev ierasto vidi no cita skatu punkta. Proti, tvert foto objektīvā tuvus un tālus kadrus no jaunas perspektīvas. Canon jaunie produkti ir īpaši piemēroti dinamiskās un piesātinātās urbānās vides atainošanai.

    Pasākuma apmeklētājiem bija lieliska iespēja vieniem no pirmajiem apskatīt jaunos Canon produktus, kā arī izmēģināt tos darbībā, pakāpjoties uz Rīgas jumtiem un palūkojoties uz pilsētu no citas perspektīvas. Ar iedvesmojošiem stāstiem par Rīgas jaunatklāšanu un nedaudz citādāku ceļošanu pastāstīja arhitekts, foto entuziasts un bloga “Paslēptā Rīga” autors Zigmārs Jauja un ekspedīcijas “1000 jūdzes” producents Atis Balodis un ceļojumu iemūžinātājs fotogrāfijās Egons Reiters.

    Reklāma

    Canon EOS M3 ir aprīkota ar 24,2 MP sensoru un sniedz skaidrību, bagātīgas krāsas un izteiksmīgas detaļas ikvienā kadrā. Pateicoties zibenīgajam AF sniegumam, kas apvienots ar Hybrid CMOS AF III un 49 punktu AF sistēmu, šī kamera fokusējas līdz pat 6,1 reizi ātrāk nekā oriģinālā EOS M kamera. Plašais 100–12 800 ISO diapazons nodrošina spilgtus, reālistiskus kadrus ar zemu traucējumu līmeni visās diennakts stundās, pat gaismas ziņā vissarežģītākajos apstākļos. Lielais 7,5 cm (3,0 collu) LCD skārienekrāns ir pagriežams augšup par 180 grādiem un lejup par 45 grādiem, lai palīdzētu fotografēt no jebkura leņķa. Šī kamera sniedz iespēju iemūžināt svarīgus brīžus Full HD kvalitātē, izvēloties kadrēšanas ātrumu 24, 25 vai 30 k/s.

    Canon EOS 5DS R ir īpaši augstas izšķirtspējas pilnkadra DSLR kamera ar visu laiku lielāko megapikseļu skaitu, kāds jebkad redzēts pilnkadra sensorā – 50,6 MP, MP skaits padara to īpaši piemērotu lielformāta risinājumiem, kur nozīme ir katram pikselim. EOS 5DS R kamera domāta tiem, kas vēlas iegūt izcilu kvalitāti –  šajā kamerā nav iekļauts zemfrekvences filtrs, kas maksimāli palielina sensora izšķirtspēju un fotogrāfijas kvalitāti.

    Canon EOS 750D ir ideāla DSLR kamera tiem, kuri vēlas iemūžināt satriecošas fotogrāfijas un Full HD filmas, savukārt EOS 760D sniedz amatieriem, entuziastiem vairāk radošas brīvības un manuālas vadības, iespaidīgākiem rezultātiem. Pateicoties ISO 100–12 800 klāstam, EOS 760D un EOS 750D sniedz detalizētus rezultātus neatkarīgi no apgaismojuma. Kamera aprīkota ar nepārtrauktas fotografēšanas režīmu ar pieciem kadriem sekundē un 19 krustenisko punktu AF sistēmu. Filmu veidotāji – amatieri var iemūžināt savas atmiņas ar satriecošu Full HD izšķirtspēju un MP4 formātā, vienkāršai kopīgošanai tiešsaistē.

    Canon Connect Station CS100 ir unikālu fotoattēlu uzglabāšanas ierīce, kas ļauj ātri un viegli saglabāt, apskatīt un kopīgot attēlus un videoierakstus. Tajā var ievietot līdz pat 1 TB satura. Visus attēlus un video ierakstus var viegli importēt no NFC atbalstītām Canon foto un video kamerām1 ar vienu pieskārienu. Citās kamerās iemūžinātos mirkļus iespējams pārvietot uz Connect Station CS100, izmantojot USB vadu savienojumu [i] vai atmiņas karti [ii]. Ar viedtālruņiem vai planšetdatoriem uzņemtos jautros kadrus iespējams pārsūtīt, izmantojot Wi-Fi un internetu, padarot visu attēlu un videoierakstu apkopošanu vienkāršāku nekā jebkad agrāk. Connect Station CS100 ērti savienojams ar TV fotogrāfiju apskatīšanai un ērtākai attēlu bibliotēkas organizēšanai.

    Objektīvs Canon EF 50mm f/1.8 STM ir jauns “prime” objektīvs, kas ļauj jums uzņemt attēlus ar objektiem, kas izceļas uz fona un rada iespaidu ar skaisti izpludinātu fonu. Pateicoties tā platajam f/1,8 maksimālajam atvērumam, jūs iegūsiet precīzu kontroli pār lauka dziļumu un 50 mm fokusa attālums sniedz augstas kvalitātes rezultātus ar uzlabotu, redzamu asumu un kontrastu – tas ir izcils portretu uzņemšanai, fotografēšanai nepietiekama apgaismojuma apstākļos un mākslinieciskas pieskaņas pievienošanai ikdienas objektiem un skatiem.

    [i] Savienota, izmantojot PTP (attēlu pārsūtīšanas protokols). Savietojama ar Canon foto un video kamerām, kas laistas klajā 2010. gadā vai vēlāk.
    [ii] Tiek importēti attēli, kas saglabāti mapē saskaņā ar DCIM vai AVCHD mapes struktūru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    17.05.2015 19:38

    zemfrekvences filtrs? low-pass filter, acīmredzot, domāts. Nejauksim te iekšā elektroniku.

    What is an Optical Low Pass Filter?
    An Optical Low Pass Filter (OLPF), is sometimes referred to as an Anti-Aliasing filter.

    https://nikoneurope-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/56368

    Reklāma