Web Analytics
More
    Reklāma

    Google I/O 2015 konference būs daļēji veltīta bērnu drošībai internetā

    Jaunākie raksti

    Google izsūtījuši Android lietotņu izstrādātājiem mudinājumu iesniegt Google Play veikalā savas ģimenei un bērniem draudzīgās lietotnes līdz 28. maijam. Google I/O 2015 konference norisināsies no 28. līdz 29. maijam, tāpēc nebūtu pārsteigums, ja Google konferences laikā liktu pamatīgu uzsvaru uz bērnu drošību internetā.

    Jau iepriekš ziņojām, ka Google grasās uzlabot YouTube servisu, kur būtu pieejama atsevišķi izdalīta sadaļa, kas paredzēta bērniem. Tiesa, Google norādīja, ka 100% uzticami bērnu droši filtri pagaidām nav izveidojami, bet solis pareizā virzienā tiek sperts. Google I/O 2015 konferences ietvaros būtu jāizziņo vesela bērnu drošībai paredzēta ekosistēma, kas neaprobežojas ar video un spēļu izvēli vien. Android Lollipop pievienoja paplašinātas iespējas izmantot viedtālruni darba vajadzībām, kāpēc lai Android M nepiedāvātu atsevišķu bērnu sadaļu?

    Reklāma

    Šobrīd Samsung savās viedierīcēs jau piedāvā “Kid Mode”, kas pamatīgi ierobežo bērnam pieejamo saturu. Tomēr būtu daudz ērtāk, ja Android uzreiz piedāvātu ierobežotas, bet ne ierobežojošas iespējas bērniem rotaļāties un attīstīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma