Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 2 saņems Snapdragon 810 un maksās $400

    Jaunākie raksti

    OnePlus jau ir paspējuši paziņot, ka nākamais modelis OnePlus 2 iznāks ne ātrāk, kā šī gada rudenī, bet uzņēmuma rīkotājdirektors Pīts Lau (Pete Lau) ir atklājis pāris tehniskas nianses par gaidāmo viedtālruni.

    Ja var ticēt Lau, OnePlus 2 darbinās bēdīgi slavenais Snapdragon 810 procesors. Vēl arvien ir neatbildēts jautājums par Snapdragon 810 procesora silšanas problēmām. Jau HTC One M9 apskatā norādīju, ka pēc jauninājuma ražotājs samazinājis procesora veiktspēju, lai tas tik ļoti nekarst. Tiek mēļots, ka LG G4 tieši karšanas dēļ saņems Snapdragon 808, nevis 810 modeli. Tiesa, ražotāja LG G Flex2 bija aprīkots ar Snapdragon 810 procesoru un nemaz tik dikti nekarsa. Snapdragon 820 procesors varētu būt labāka izvēle, bet tas nonāks pie pircējiem tikai 2016. gadā.

    Reklāma

    OnePlus One pasaules slavu iemantoja ar konkurētspējīgu cenu un dažādiem ražotāja mārketinga trikiem. Interesanti, ka OnePlus One ir vienīgais viedtālrunis, kas spējis laika gaitā kļūt tikai dārgāks, tādējādi pārspējot pat Apple dižo prātu lidojumus. OnePlus 2 plānotā cena būs ap 400 ASV dolāriem, kas pēc šodienas kursa ir ap 360 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    08.05.2015 10:25

    ātrāk par rudeni par šo cenu arī nevarēs piedāvāt! Jāgaida lai 810 nokrītās cenā (tas arī notiks) un tad būs pat peļņa!:) one +one nav gan cēlies cenā un tas, ka ECB iepludināja dažus triljonus pilnīgi nenosegtus eiro, kas pazemināja eiro kursu nav uzskatāms par vērtības pieaugumu! Vai pieauga cena usd vai Ķīnas juaņās?

    Reklāma