Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen izveido Apple Watch lietotni automašīnas uzraudzīšanai

    Jaunākie raksti

    Volkswagen vakar izziņoja Apple Watch lietotni, kas ļaus mašīnas īpašniekam daļēji kontrolēt savu VW Car-Net saderīgo automašīnu no viedā rokas pulksteņa. Apple Watch lietotnes iespēju klāstā būs durvju slēgšana, degvielas līmeņa vai akumulatora uzlādes kontrole. Vadītājs varēs saņemt kājāmgājēja navigācijas norādes uz nepazīstamā pilsētā atstātu automašīnu.

    Citu automašīnas izmantotāju uzraidīšanai varēs iestatīt maksimālo ātrumu, pēc tā pārsniegšanas uz Apple Watch tiks nosūtīts paziņojums. Tāpat varēs ierobežot Volkswagen automašīnas vēlamās atrašanās robežas un, kad kāds aizbrauks tālāk par noteikto robežu, pulkstenis par tās pārkāpšanu paziņos.

    Reklāma

    Volkswagen nav paziņojis precīzu lietotnes iznākšanas laiku. Jānorāda, ka pagājušajā nedēļā Tesla izziņoja līdzvērtīgu Model S “pieskatīšanas” lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    01.06.2015 17:39

    Es atkal lasīju šādu rakstu, par pārējiem auto brendiem, iesaku palasīt. Man personīgi patika: http://www.autodna.lv/blog/tavs-auto-un-apple-watch-uzzini-kadas-ir-iespejas/ un izklausās daudzsološi

    Reklāma