Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony kameru sensoru pieprasījums pārsniedz ražošanas iespējas

    Jaunākie raksti

    Pēdējos mēnešos esam apskatījuši vairākus viedtālruņus no dažādām cenu kategorijām, kas saņēmusi Sony veidotu kameras sensoru. Sony gaismjūtīgie sensori atrodami ne tikai Galaxy S6 un iPhone 6, bet arī mazāki ražotāji cenšas savos labākajos modeļos uzstādīt kvalitatīvus kameru sensorus. Bet visiem var nepietikt!

    Tiek baumots, ka nākotnes modelis iPhone 6C arī tikšot pie Sony sensora un jau notiekot sensoru ražošana, kas mazākus pasūtītājus atstājot bez Sony produkcijas. No Sony gaismjūtīgo matricu trūkuma nāksies ciest Huawei, ZTE, Oppo un citiem salīdzinoši mazajiem ražotājiem. Iespējams, tāpēc HTC One M9 tika pie Toshiba veidota gaismjūtīga sensora.

    Reklāma

    Varētu būt, ka Sony cels gaismjūtīgo matricu cenas, bet ir arī iespēja, ka tirgū ienāks Samsung ar savu produkciju, gluži kā tas ir jau noticis ar Exynos procesoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    05.05.2015 16:44

    Lūk kāpēc Sony var arī neražot telefonus, laptopus un citas ātri no modes izejošas mantas. Žēl protams, jo visas tās viņu iekārtas bija ļoti kvalitatīvas.

    Krotow
    05.05.2015 19:47
    Reply to  KKTK

    Orientēšanās tikai uz fotokameru matricu ražošanu Sony var jauki iešaut kājā brīdī, kad kāds konkurents izveidos vēl labāku matricu. Taču domaju, ka japāņi to paši apzinās.

    Reklāma