Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus One iegādājams bez ierobežojumiem, gaidāma “OK OnePlus” balss komada

    Jaunākie raksti

    OnePlus One ir gandrīz gadu vecs modelis, kas tiek uzskatīts par vienu no veiksmīgāk izveidotajiem un lētākajiem viedtālruņu flagmaņiem. Diemžēl viedtālrunis pagaidām nav spējis iekarot visu Android entuziastu sirdis, jo OnePlus One pieejamība un iegādes iespējas bija ļoti ierobežotas. Vakardien OnePlus izziņoja, ka turpmāk viedtālrunis būs pieejams bez ierobežojumiem. Nebūs vairs pat otrdienas jāgaida, lai iegūtu savā īpašumā OnePlus One.

    Interesantākais OnePlus One jaunums saistīts ar CyanogenMod 12S versijas jauninājumu, kas drīzumā nonāks pie lietotājiem. Operētājsistēmā tiks iekļauta iespēja, kas līdzinās “OK Google” balss komandai, tikai šoreiz nāksies uzsaukt “OK OnePlus”. Iespējams, ka tas ir neliels izmēģinājums pirms Cyanogen lielā plāna, lai atrautu Android no Google krampjainā tvēriena.

    Reklāma

    OnePlus One tikko ticis pie Cyanogen OS 12 operētājsistēmas versijas, kas līdzi nes visus Google ieviestos labumus, kā arī Cyanogen skatījumu uz Android operētājsistēmu. Cyanogen OS 12 operētājsistēmas versija balstīta uz Android 5.0 Lollipop bāzes, bet Android 5.1 Lollipop uzlabojumi būs pieejami vien Cyanogen OS 12.1 versijā.

    Cyanogen un OnePlus ceļi ir nedaudz šķīrušies, pie OnePlus One lietotājiem nesen nonāca OxygenOS. OxygenOS ir pieejama lejupielādei un uzstādīšanai OnePlus One telefonos. OxygenOS būvēts uz Android 5.0.2 Lollipop bāzes un pēc pirmajiem iespaidiem izskatās pēc pavisam tīra Android. OnePlus arī norāda, ka tas darīts ar nodomu un tagad ražotājs gaidīs no ierīču lietotājiem ieteikumus kādus uzlabojumus un izmaiņas ieviest jaunajā operētājsistēmas versijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    dubsme
    25.08.2015 20:33

    Sveki! Kur var dabūt Oneplus One telefonu?

    25.08.2015 20:45
    Reply to  dubsme

    Telefonu var pasūtīt no ražotāja tīmekļa vietnes: https://oneplus.net/lv/oneplus-one, nopirkt kādā interneta veikalā vai uzmeklēt kādu, kas to tirgo tepat Latvijā.

    Reklāma