Web Analytics
More
    Reklāma

    Bedres uz valsts autoceļiem aicina atzīmēt aplikācijā Waze

    Jaunākie raksti

    Sākoties pavasara sezonai, valsts autoceļu uzturētāji aicina autovadītājus izmantot aplikāciju Waze, lai atzīmētu bedres, kas izveidojušās uz valsts autoceļiem.

    Pateicoties VAS Latvijas Valsts ceļi sadarbībai ar Waze, aplikācijas datus būs iespējams izmantot kā papildus informācijas avotu, plānojot bedrīšu remontus, kas masveidā uzsāksies aprīļa otrajā pusē.

    Reklāma

    VAS Latvijas Valsts ceļi aicina autovadītājus, ievietojot informāciju aplikācijā, rūpēties par savu un citu satiksmes dalībnieku drošību un apstādināt mašīnu datu ievadīšanas laikā, vai arī lūgt to izdarīt blakussēdētājam.

    VAS Latvijas Valsts ceļi uzsāka sadarbību ar reāllaika pūļpakalpojuma navigācijas lietotni Waze 2014. gada oktobrī.

    Aplikācijas lietotājiem ir pieejama informācija par remontdarbiem valsts autoceļu tīklā, kā arī par autoceļu stāvokli ziemas periodā. Waze aplikāciju Latvijā lieto vairāk nekā 100 tūkstoši autovadītāju, kas ir otrais lielākais lietotāju skaits starp visām pasaules valstīm, lielāks lietotāju skaits ir vien Francijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    13.04.2015 15:47

    Ceru, ka waze jau ir ieplānojuši kārtīgu serveru apgreidu šis akcijas sakarā :)

    xy
    13.04.2015 17:48

    te jau nepietiks vietas kartē

    Burunduks
    13.04.2015 22:08

    Vispār normālās valstīs jau Martā sāka ceļu atjaunošanu jo šogad bija silta ziema, pie mums atkal sāks aprīļa beigās un beigs Augustā…. Un atkal vasarā brauksi kur gribi – nāksies nīkt +32’C mašīnā, sastrēgumā dēļ ceļu remontiem, kamēr Antons ar Koļu ar vienu kāju pieplacinās bedrīšu ielāpus ar otru vērs vaļā kārtējo Bocmani….

    Reklāma