Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi pārdod 2.11 miljonus viedtālruņus dienā un iekļūst Ginesa rekordu grāmatā

    Jaunākie raksti

    Ķīnas viedierīču ražotājs Xiaomi tikko sasniedzis visu laiku lielāko viedtālruņu pārdošanas apjomu dienas (faktiski – 12 stundu) laikā. Šis sasniegums pat reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā. Xiaomi vienas dienas ieņēmumi sasnieguši 335 miljonus dolāru, kas arī uzskatāma par visai brangu summu viedierīču ražotājam.

    Xiaomi izziņojis, ka grasās 2015. gada laikā pārdot 100 miljonus viedierīču, kas ļaus uzņēmumam noturēties pasaules ražotāju topa augšgalā. Jau iepriekš ziņojām, ka Xiaomi sasniedzis pasaules viedtālruņu ražotāju TOP3. Xiaomi ir apsteidzis tādus viedtālruņu gigantus kā Lenovo, Huawei un pat LG. Tikai piecus mēnešus atpakaļ Xiaomi Ķīnas tirgū aizspraucās garām Apple pārdošanas apjomiem. Tirgus pētnieki HIS iSuppli izrēķinājuši, ka Xiaomi spējis trešajā ceturksnī pārdot aptuveni 19 miljonus viedtālruņu, kas uzņēmumu ierindo trešajā vietā pasaulē. Lenovo un LG neslinko un arī šo ražotāju apjomi ir auguši, bet ne tik iespaidīgi kā Xiaomi. Pat Huawei ir iepalicis aiz Xiaomi, jo pārdeva tikai 16.8 miljonus viedtālruņu.

    Reklāma

    Tajā pašā dienā Xiaomi pārdeva arī 38 600 Mi TV un 770 000 viedierīču aksesuārus, kā arī 208 000 Mi Band.

    xiaomiguinness-630x349 Xiaomi-Guinness-World-Record Xiaomi-Mi-Fan-Fest-2015-sales

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    dzhonsons
    10.04.2015 11:00

    Ja kāds mani aizvilinās prom no iPhone, tad tikai un vienīgi Xiaomi :)

    bombelats
    11.04.2015 03:29
    Reply to  dzhonsons

    Nekad nesaki Nekad (a’la Neviens, Visi, Tikai un Vienīgi, un tml.). Nevar zināt, kur maldugunis aizved. http://www.reviewgist.com/best-cell-phone-blind

    Reklāma