Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi sasniedzis pasaules viedtālruņu ražotāju TOP3

    Jaunākie raksti

    Xiaomi ir dibināts 2010. gadā un iesākumā iemantoja MIUI Android operētājsistēmas pielāgotāja godu. Jau gadu vēlāk Xiaomi ķērās paši pie savs viedtālruņa izstrādes un šobrīd Xiaomi uzskatāms par milzīgu tirgus spēlētāju. Tiek runāts, ka Xiaomi panākumi no austrumu tirgiem izspieda Sony lētos viedtālruņus, kā arī Xiaomi ir pārņēmis gandrīz visu HTC nišu lētāko modeļu tirgū.

    Šobrīd tiek ziņots, ka Xiaomi ir apsteidzis tādus viedtālruņu gigantus kā Lenovo, Huawei un pat LG. Tikai piecus mēnešus atpakaļ Xiaomi Ķīnas tirgū aizspraucās garām Apple pārdošanas apjomiem.

    Reklāma

    Tirgus pētnieki HIS iSuppli izrēķinājuši, ka Xiaomi spējis trešajā ceturksnī pārdot aptuveni 19 miljonus viedtālruņu, kas uzņēmumu ierindo trešajā vietā pasaulē. Lenovo un LG neslinko un arī šo ražotāju apjomi ir auguši, bet ne tik iespaidīgi kā Xiaomi. Pat Huawei ir iepalicis aiz Xiaomi, jo pārdeva tikai 16.8 miljonus viedtālruņu.

    Xiaomi pēdējā laikā ir iegājis Singapūras, Honkongas un Indijas tirgos, kā arī jau šobrīd ražotāja viedtālruņus par saprātīgām cenām internetā var iegādāties Eiropas pircēji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Māris
    28.10.2014 14:33

    Nav nekāds brīnums, jo android vidē ar viņu optimizāciju neviens nespēj līdzināties (plūdenuma ziņā, kā iPhone, bet ar android iespējām). Kvalitāte augstākajā līmenī, cena pat ļoti pieņemama. Man ir bijis iPhone 4s un tagad Xiaomi Mi3 (bija gan bažas, bet rezultāts pārsteidza pat ļoti pozitīvi). No ios nācās atteikties dažu specifisku iespēju trūkuma dēļ (konkrēti – man strādājot ar klientiem ir nepieciešams ierakstīt sarunas, iPhonā tā ir maksas aplikācija (tas sīkums), bet galvenais, ka dati jāglabā mākonī un tas sāka traucēt darbā, citādi iPhone ir labais). Kad biju mēnesi lietojis Xiaomi Mi3, sapratu cik daudz mītu ir par android (citus android telefonus neesmu lietojis gan)! Izrādās, ka anroid var strādāt tik pat labi, kā ios… dīvaini, bet fakts!!

    KKTK
    28.10.2014 15:25

    Pag, Xiaomi nāk ar uzinstalētām spiegošanas programmām, vai tas viņiem jau ir iekšā dzelžu līmenī? :) Nopietni!

    Feldza
    28.10.2014 22:12

    Attiecībā par Xiaomi tālruņiem: vai tajos ir latviešu valodas atbalsts? kā ar garantiju un remontu Latvijā?

    Jānis Lūsis
    28.10.2014 22:55
    Reply to  Feldza

    Feldza, izvēlne latviešu valodā tam nav (lietoju Mi3), bet ar rakstību latviešu valodā nav absolūti nekādu problēmu (lietoju SwiftKey). Garantijas remonts Latvijā – protams, ka NAV pieejams. Ja notiek šaizes, būs jāsūta visai tālu. Esmu gan no pazīstamiem lietotājiem dzirdējis, ka nopietnu problēmu gadījumā tiek vienkārši atsūtīts jauns tālrunis. Līdz šim esmu ļoti apmierināts, par to naudu (211 EUR + piegāde) te uz vietas neeeetuvu neko līdzvērtīgu nevarēja tai brīdī dabūt (sit pušu SGS4, kas maksāja 400+ EUR). Kvalitāte lieliska, Androids uz tā lido. Updeiti iznāk katru, šķiet, 5dienu, ja dikti gribās visu laiku pašu, pašu jaunāko, svaigāko lietot. So far, so good.

    es
    29.10.2014 22:18

    Pēc 2-3 gadiem Xiaomi un Huawei izkonkurēs visu pārējos telefonu ražotājus.

    Reklāma