Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 2 iznākšana gaidāma ne ātrāk kā gada nogalē

    Jaunākie raksti

    OnePlus ir spējis viedtālruņu pasaulē sacelt pamatīgu jezgu ar savu pirmo One modeli. Nevar noliegt – OnePlus One ir vesela gūzma ar labām īpašībām, kas to padara visai iekārojamu, turklāt OnePlus komanda nav atstājusi savu lolojumu bez jauninājumiem un pavisam nesen OnePlus One tika pie Android 5.0 Lollipop. Ar vieglu aizkavēšanos OxygenOS beidzot ir pieejama lejupielādei un uzstādīšanai mūsu OnePlus One telefonos. OxygenOS būvēts uz Android 5.0.2 Lollipop bāzes un pēc pirmajiem iespaidiem izskatās pēc pavisam tīra Android. OnePlus arī norāda, ka tas darīts ar nodomu un tagad ražotājs gaidīs no ierīču lietotājiem ieteikumus kādus uzlabojumus un izmaiņas ieviest jaunajā operētājsistēmas versijā.

    OnePlus 2 iznākšana ir tikai laika jautājums. Iepriekš tika baumots, ka OnePlus 2 gaidāms jau šī gada rudens sākumā, bet nu OnePlus varētu būt atlikuši otrā modeļa iznākšanu vēl par pāris mēnešiem uz gada beigām vai pat 2016. gadu. OnePlus 2 varētu turpināt pirmā modeļa veiksmes stāstu, ja vien arī jaunais OnePlus 2 piedāvātu pievilcīgu cenu un jaudīgākās komponentes.

    Reklāma

    Viens no OnePlus 2 trumpjiem varētu būt Snapdragon 810 procesors. Tiesa, ar Snapdragon 810 procesoru viss nav tik vienkārši un tā uzkaršanas problēmas varētu dažu ražotāju atturēt no sava flagmaņa aprīkošanas ar Snapdragon 810. Šobrīd Snapdragon 810 uzstādīts HTC One M9 un LG G Flex2, gaidāms, ka tas nonāks arī Sony Xperia Z4 un LG G4.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ģirts Rudlaps
    10.04.2015 10:54

    Gribu nomainīt One M7 uz jaunu telefonu. Gaidīju dikti M9. Iznāca – kaut kā tomēr nepiesaista, tehniskā specifikācija, bača nu tā. Ekrāna izmērs arī salīdzinoši mazs priekš mūsdienām. Pamēģināju OnePlus, liekas ka nu beidzot būs īstais telefons manām prasībām un arī cenas ziņā ļoti pieņemams! Bēt, gaidīju OnePlus 2, a tagad redz pārceļ iznākšanas datumus. Liekas, ka M7 tik ilgi neizvilks. Dilemma. Stulbi, ka M9 maksā kosmiski un neadekvāti specenei. :/

    Reklāma