Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung apaļo viedpulksteni sauks Gear A, tas iegūs 3G un balss zvanu iespējas

    Jaunākie raksti

    Jau kādu laiku tiek baumots par Samsung Orbis viedpulksteni – tam būtu jākļūst par ražotāja labāko, pirmo apaļas formas viedpulksteni. Iepriekš rakstījām, ka Samsung varētu būt atlicis valkājamo ierīču izstrādi līdz Apple Watch oficiālai iznākšanai. Samsung savā nākamajā viedajā pulkstenī, visticamāk, ņems vērā visu Apple Watch gūto pieredzi.

    Šobrīd avota rīcībā nonākusi informācija, ka Samsung Orbis īstenais vārds būs Gear A, kas sasauksies ar Galaxy A sērijas viedtālruņiem. Samsung Gear A būšot pieejams divās versijās – ar Bluetooth savienojumu vai ar 3G un balss zvanu iespējām. Abām versijām būs pieejams Wi-Fi savienojums. Līdzvērtīgas iespējas jau tagad piedāvā Gear S viedais pulkstenis. Tiek norādīts, ka Samsung Gear A cenai vajadzētu būt salīdzinoši augstai pat pēc Samsung standartiem.

    Reklāma

    Gear A izziņošanas datums vēl nav zināms. Tiek baumots, ka Samsung Gear A varētu būt pirmo reizi apskatāms IFA 2015 izstādes laikā, kas norisināsies no 4. līdz 9. septembrim Berlīnē vai arī CTIA Super Mobility 2015 izstādē, kas norisināsies no 9. līdz 11. septembrim Lasvegasā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    08.04.2015 10:26

    Kāpēc bildē ir Brettling???

    Ralfie
    08.04.2015 11:16

    ja baterija izvilks 7 dienas – ņemu!

    Reklāma