Web Analytics
More
    Reklāma

    Īsto Apple Watch “killeri” veido Amazon un tas būšot bez maksas

    Jaunākie raksti

    Apple Watch un vairāki Android Wear pulksteņi ir nenormāli pārcenoti, kas liek pircējam vismaz pāris reizes apdomāt pirkumu, bet nu tiek ziņots, ka Amazon veidojot savu viedpulksteni ar interesantu cenas politiku. Amazon pulkstenis nemaksāšot neko. Tās pagaidām ir uzskatāmas par baumām, bet no Amazon var gaidīt visādus brīnumus.

    Nevajag piemirst, ka elektronisko gadžetu cenu veido ne tikai izejmateriāli un būtisks ražotāja uzcenojums, tomēr pavisam bez maksas viedierīces arī neaug kokos. Amazon veidos ekosistēmu ap savu pamata biznesu – tiešsaistes veikalu. Pulkstenis būs bez maksas, bet ar to varēs veikt pasūtījumus Amazon tiešsaistes veikalā.

    Reklāma

    Līdzīgu pārdošanas shēmu Amazon izmanto populārajos Kindle e-lasītājos, bet ar Fire TV, Fire Stick un planšetdatoriem neejot tik gludi cik iepriekš bija plānots. Lielākā izgāšanās esot Amazon Fire Phone. “Fire Watch” vai “Fire Band” varētu darboties līdzīgi kā Amazon Echo, ērti un vienkārši palielinot klienta tēriņus tiešsaistes veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ar4ibalts
    06.04.2015 16:37

    Bez maksas vajadzetu ievietot pēdiņās, lai i-neta troļļiem, nav ko bļaut!!!

    x
    06.04.2015 17:21

    Ja godīgi, tad eur20-30 par e-aproci būtu maksimums, ko tie būtu vērti. Ja no visas tiesas, tad fermeris lopiņiem birku ausī iešauj bez papildus maksas, tā ka Amazon ir godīgs vismaz šajā zinā :)

    Reklāma