Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon Echo būs digitāls asistents tēriņu palielināšanai

    Jaunākie raksti

    Amazon šorīt izsludinājuši Echo. Tas ir vienmēr ieslēgts mikrofons, kas spēs sadzirdēt un saprast teikto arī atrodoties otrā istabas stūrī. Būs iespēja uzdot Echo jautājumu par laika prognozi un citiem niekiem, līdzīgi kā Google Now servisā, tomēr Echo pamatā paredzēta naudas tērēšanai. Amazon Echo ir digitālais asistents, kas ļaus tērēt vairāk un vairāk.

    Jau iepriekš Amazon radīja Dash un Fire Phone, kas “palīdz” atbrīvoties no “liekiem” naudas apjomiem maksājumu kartēs.

    Reklāma

    Šobrīd Amazon Echo ir ļoti ierobežotas iepirkšanās asistenta funkcijas. Tas var palīdzēt pievienot kādu lietu vēlmju sarakstam vai iepirkšanās grozam. Funkcijas ir mazattīstītas, jo Amazon nav pārliecināti par Echo nākotni. Ja Echo būs veiksmīgs un lietotājiem patiks, tiks ieviestas jaunas funkcijas. To izstrāde ir dārga, tāpēc Amazon uzreiz nevēlas iztērēt maksimālu naudas daudzumu.

    Amazon Prime servisa lietotāji Echo iegūs ar 50% atlaidi – lai varētu tērēt vēl vairāk.

    Fire Phone bija laba un dārga mācība, kas parādīja, ka Amazon reklāmās tomēr derētu noklusēt faktu par viedierīces patieso dabu – citu lietu un servisu iegādes apjomu uzlabošanu. Arī Echo ir pārdošanas instruments, tikai tas tiek nedaudz citādākā veidā pasniegts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma