Web Analytics
More
    Reklāma

    Volvo rada “dzīvības krāsu”

    Jaunākie raksti

    Zinām, ka Volvo savās automašīnās ārkārtīgi lielu uzmanību pievērš tieši drošības aprīkojumam. Jau esam pieminējuši Volvo ambiciozo mērķi līdz 2020.gadam panākt, lai, iekļūstot satiksmes negadījumā, neviens jauna Volvo automobiļa pasažieris negūst kādus nopietnus vai nāvējošus savainojumus.

    Tomēr Volvo rūpējas ne tikai par savu auto pasažieru drošību, bet arī par citiem satiksmes dalībniekiem. Šoreiz runa nav par kādu īpaši izstrādātu papildus drošības aprīkojumu Volvo automašīnās, bet gan par krāsas aerosolu.

    Reklāma

    LifePaint ir īpaši velosipēdistiem paredzēts (protams, to var izmantot ikviens), uz ūdens bāzes veidots aerosols, ko var izsmidzināt uz sava apģērba, velosipēda, mugursomas vai jebkā cita, kas vien ir līdzi brauciena laikā. Dienas laikā tas ir pilnībā neredzams, taču tiklīdz satumst, tas darbojas gluži kā atstarotājs. Kad ar aerosolu apstrādātos fragmentus apspīd automašīnas lukturu gaisma, tā tiek atstarota, un attiecīgie fragmenti izgaismojas spilgti baltā krāsā.

    LifePaint savu iedarbību saglabā līdz pat desmit dienām un to jebkurā laikā var vienkārši nomazgāt. Šobrīd tas ir pieejams vien sešos velosipēdu veikalos Londonā un tās apkārtnē. Tā pieejamība citur ir atkarīga no tā, cik lielu popularitāti tas iemantos Londonas velosipēdistu vidū.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    01.04.2015 10:18

    Nu forši ka volvo ar tādiem tiks appūsti. Mūsu platuma īpatnību grādos jau labāk būtu appūst visus BMW! :)

    erikiss1
    01.04.2015 12:09

    šitādu man VAJAG!

    Edgars Labans
    01.04.2015 14:59

    Pievienojos šim viedoklim, krāsas jautājumā.

    Reklāma